2777
2789
عنوان

چه آیه ای از قرآن دلت رو لرزونده🥺💘

| مشاهده متن کامل بحث + 19456 بازدید | 1116 پست

-[وَهُوَالغَفوࢪُالوَدود]

"اوبسیارآمرزنده‌و

دوست داربندگانش‌است!"

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

-وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً

(قسمتی از۳۱-فرقان)

برای هدایت و یاوری پروردگارت کافی است

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیت الکرسی 

لطفا برای حاجت منم دعا کنید دوستان❤

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

ای ن دوتا آیه ، أ ارباب متفرقون خیرٌ ام الله الواحد القهار

انّما اشکو بثی وحزنی الی الله ...

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
بیشتر ببینید

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

ان مع العسر یسرا💙

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید

من امضام وسوره نور ونسا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بیشتر ببینید

آیات راجب اینکه دنیا محل گذر هست و اخرت جاویدان و همیشگی 

آیات راجب اینکه  خداوند  همه چیز را می بخشد فقط شرک  رانمیبخشد

آیات راجب اینکه  تو نمی توانی صدای خود را به گوش مردگان برسانی

من اسم سوره  و  ایه اش الان  دقیق نمیدونم  من مقداری معنا و تفسیر قران خواندم در ماه رمضان

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم