سن نرمال این نیست خواستن ی موضوع برا ساخت فیلم داشته باشن
میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
اون فیلمه اصلا هیچ چیزش حتما منطقی و صحیح نیست . صرفا برای پیش بردن فیلم اینجور اتفاقات رو تو فیلمنامه میذارن دلیل نمیشه که نرمال باشه
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه از قدیم تو تلوزیون ایران دختر میرفت دانشگاه خواستگار میومد و ازدواج میکردن ..توی واقعیت هم پنجاه درصد مواقع همین هس چیز عجیبی نیس ..سن نرمال ازدواج هرکس با توجه ب طایفه و شهری ک توش هس فرق داره خب اینا مثلا علی آباد هستن یکم زودتر ازدواج میکنن
اره منم نمیپسندم طنز ها از خودشون نیست همه سکانس ها بی سر و ته شدن👌
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
واقعیتش اینه تو مقطع لیسانس ازدواج دانشجویی خیلی کم پیش میادچون پسرا کار ندارن سربازی نرفتن
منظور من از اینکه گفتم ۵۰ درصد واقعیت هم همین هس این بود دخترا توی دوران دبیرستان و دانشگاه ازدواج میکنن تو مدرسه زیاد داشتیم ما..اما پسر دانشجو لیسانس و ازدواج خدایی ندیدم