فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 عنوان مادر بزرگم سر افطار داشت دعا میکرد که خدایا به داد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 85 پست مادربزرگم سر افطار داشت دعا میکرد که خدایا به داد معتادا، بیخانمانها، جوونهایی که دنبال زن هستن، بدهکارها و... برس و من شامل تمام دعاهاش میشدم. کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1404/01/07 | 14:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1735 معتادی😐 اینو من تو اینستا دیدم کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 من ترسوأم برا همین نمیخوام تو هم باشی، تاپیکات هیچوقت جنبه ی منفی نداره و بشدت شاده، امیدوارم همه چی ... اهووووم 🙂 مرسی ازت آسموندارم میرم فوتبال 😄 ببین بعدش میام مثل جنازه میفتم چون روزه اام ......آرع بابا خیلی حال میده 😂😝 ولی ما ترسو ها باید وقتی فیلم ترسناک میبینیم یکیو بغل کنیم و.....😂🤣🤣 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2204 اهووووم 🙂 مرسی ازت آسموندارم میرم فوتبال 😄 ببین بعدش میام مثل جنازه میفتم چون روزه اام ......آرع ب ... ممنون ز خودت، انشالله که برنده بشی، با زبون روزه زیاد خودت رو خسته نکتی، قبول باشهمن اونقدر فیلم ترسناک دیدم ضد ترس شدم😂😂😂😂😂ولی با حرفت موافقم😉😉😂😂😂 بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 ممنون ز خودت، انشالله که برنده بشی، با زبون روزه زیاد خودت رو خسته نکتی، قبول باشهمن اونقدر فیلم ترس ... خوبه 🤝😂😂😂مرسی 🌱 دقیقا 🤣 خدایی دیگه هیچ هیجانی ندارن 😕😂😂هیجان فقط قتل 🥸🚬🗡️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2204 خوبه 🤝😂😂😂مرسی 🌱 دقیقا 🤣 خدایی دیگه هیچ هیجانی ندارن 😕😂😂هیجان فقط قتل 🥸🚬🗡️ وااای نگو، توهم میخوای قاتل بشی، زیاد فیلم نبین ظاهرا جو گرفتت😂😂😂😂😂😂😂 بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 وااای نگو، توهم میخوای قاتل بشی، زیاد فیلم نبین ظاهرا جو گرفتت😂😂😂😂😂😂😂 راس میگی جو گرفته 😂👊مثل جنازه رسیدم خونه 🙁😂خستهههههههدارم تمرین میکنم که حرفه ای بشم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2204 راس میگی جو گرفته 😂👊مثل جنازه رسیدم خونه 🙁😂خستهههههههدارم تمرین میکنم که حرفه ای بشم نه تو رو خدا به همون وکالتت برس فکر میکنم موفقتر بشی، این پروژه کنسله برا همیشه 😂😂😂😂😂😂 بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 20227 تخریب ۱۰۰ از ۱۰۰🤣🤣😂😂 هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 نه تو رو خدا به همون وکالتت برس فکر میکنم موفقتر بشی، این پروژه کنسله برا همیشه 😂😂😂😂😂😂 عهههههه چرا آخه 😕🤣🤣🤣🤣 بخدا بعضی وقتا خیلی دلم میخواد مثلا برم بوکس یا..... آخه خیلی بهم میاد 🥲🤣🤣 قشنگ 10 نفر رو همزمان میتونم بزنم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7064 تخریب ۱۰۰ از ۱۰۰🤣🤣😂😂 عییییییییییییی دقیقا 🤣 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2204 عهههههه چرا آخه 😕🤣🤣🤣🤣 بخدا بعضی وقتا خیلی دلم میخواد مثلا برم بوکس یا..... آخه خیلی بهم میاد 🥲 ... چرا تصدرم ازت اینه که خیلی بچه مثبتی😂😂😂😂😂اصلا در مخیله ام نمیگنجه اینطوری که میگی باشی😂😂😂😂😂😉😉😉 بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
فاطمه_میر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 4901 بقیه موارد میشه تحمل کرد یا حل کرد ولی معتادی خانمان سوزه ترک کن