2777
2789

شیــــــــــــــــراااااااازززززززززز

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کسب و کاری؟

تهران از نظر کاری بهتر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

باهمون لحن ک نوشتم بخونا

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

من چون خودم شیرازیم کلا شهر خودمو ترجیح میدم

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!