2777
2789

من خیلی از بلاگر هارو از هند و کره و عربستان فالو دارم اکثرشون از این می‌نالن که مردم اون کشور خیلی فضول و پیگیرن درباره ژاپن و چین و کشور های دیگه نمیدونم ولی ایران که ماشالله سردستشونه بسکه مردمش فصولن دانشگاهت چیشد؟درست چیشد؟کی شوهر میکنی؟؟کی بچه میاری؟؟...

واقعا اکثر مشکلات و استرس و فشاری که رو مردم هست یا خانواده روی بچه هاشون وارد میکنن بخاطر همین دخالت های بیجا و فضولی های اقوامه و مردمه خود من ۹۰ درصد استرسم بخاطر فضولی مردمه.

البته اینم بگم همه جا خوب و بد داره ها ولی من واقعا تا الان ایرانی ندیدم فصول نباشه😔🥲

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تعمیم دادن یک صفت به قشر بزرگی از آدما از ریشه غلطه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خیلی از جاهای اروپا هم اینطوریه 

منتهی بیشتر مختص به نسل های قبله

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

تحت تاثیر رسانه ها نباشید.مثلا دانشگاه قبول شدن یا نشدن شما چه تاثیری به حال فامیل داره؟!!!صرفا یک احوالپرسی و تبادل ساده ست .به خودتون بیاین .اینا که هی میگن فامیل فضول ،فامیل سرشو از ما تحت بکش بیرون و.....تمام اینا برای تنهاتر شدن ادماست .درصورتی که خود واقعی ما و درون ما غنج میزنه برای دورهمی های قدیم،حیاطهای بزرگ.پس خودتونو گول نزنید.

ایرانی هستم اصلنم برام مهم نیست بقیه چیکار میکنن کسی ام ازم سوال بپرسه محترمانه میگم ب تو چ

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
تحت تاثیر رسانه ها نباشید.مثلا دانشگاه قبول شدن یا نشدن شما چه تاثیری به حال فامیل داره؟!!!صرفا یک ا ...

خیلی خیلی جامعه فرق کرده الان واقعا نمیشه همه همش رفت و آمد کنن،ادما پیچیده شدن،این گروگان گیری تو رشت مو به تن آدم سیخ میکنه،از دوست ده ساله رکب خوردن

خیلی خیلی جامعه فرق کرده الان واقعا نمیشه همه همش رفت و آمد کنن،ادما پیچیده شدن،این گروگان گیری تو ر ...

بله درسته.حریم ادمها وسیع تر شده .اما اینکه مداوم دارن تو سر جوونا فرو میکنن که فامیل فضوله،این فقط ترویج بی ادبی و بی احترامیه.همین نفری هم که میگه فامیل فلانن ،خودش هم فامیله دیگه .

ایرانی ها هم دارن رو به بهبود میرن کم کم

وآلا فامیل های ما هیچوقت بهبود پیدا نیمکنن😂💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️