2777
2789
عنوان

کاش منم باسنم ژنتیکی بزرگ بود ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 47 پست
چون سینه دارم هیکلم خوبه؟؟😐اتفاقا خیلییی زشته هیکلم فقط باید ببینی منو تا بفهمیسینه دارم پهلو و شکم ...

چند سالته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شنیدم عفونت میکنه خطر مرگ داره

گلم من قبلا خیلی لاغر بودم بعد وقتیکه یه ذره تپل شدم باسنم تغییر کرد خوب شد ولی میخوام بزرگ تر باشه از شیاف لارا استفاده کردم حجم گرفت و با یه دوره نمیشه اصلا هم قصد تبلیغ ندارم اگه بخوای عکسشو بزارم 

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

اگرم مد بود باز دوس نداشتم چون هیکلم قشنگ نیست اصلا

منم ژنتیکی ساعت شنیم

ولی چه فایده لاغرم و اصن مشخص نیست 😒🔪

غصه نخور 

باید درست استایل کنی و فقط شکم و پهلو رو آب کن

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید

اگه شکم وپهلو داری ورزش کن لاغر کن.... منم لاغرم باسن ندارم... سینه هم کمی... ولی همیشه از خودم راضیم هر لباسی هم بهم میاد.... به نظر من زن هر چی ظریف تر قشنگ تر... نه مثل اینستا که بلسن بزرگ وسینه بزرگ🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..

گلم من قبلا خیلی لاغر بودم بعد وقتیکه یه ذره تپل شدم باسنم تغییر کرد خوب شد ولی میخوام بزرگ تر باشه ...

چند خریدی؟

من به این کرم و شیافا اعتقادی ندارم درکل 

[QUOTE=376761074]چند خریدی؟ من به این کرم و شیافا اعتقادی ندارم درکل [/QUOTE

300خریدم ببین من فک میکنم البته ژنتیکشو دارم چون تا پر میشم باسنم حالت میگیره و با شیافم تغییر خوبی داشتم با اینکه همشو استفاده نکردم بقیشو انشالله بعد رمضون استفاده میکم😂

از کجا خریدی؟عوارض نداره مصرفش؟

ببین گفتند که عوارض نداره نه خداروشکر فعلا برام عوارض نداشته تازه رون پاهام بعد استفاده پر شد ولی اگه اصلشو میخوای سرچ کن kereme.poost بالا میاد شمارشو بردار 

توروخدا این عمل مضخرف رو پیشنهاد ندیدمیدونید چند نفر سر این عمل به مرگ نزدیک بودن

من خودم انجام دادم عزیزم اونم دوبار  

اگر جراح خوبی باشه و بیماری زمینه ای نباشه این شکلی که میگین نیست 

از کجا خریدی؟عوارض نداره مصرفش؟

این تاپیکو ببین منم قبلا صاف بودم ولی بعد دو هفته استفاده از شیاف اینجوری شدمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15559980/پایین-تنه-لعنتیم-چطوره