2777
2789
عنوان

چرا درمورد موضوع ماورایی صحبت میکنیم میگین برو دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 260 پست
قدیمیه خونه؟

🤣ربط داره بنظرت؟

مثلا خونه همسایه امسال ساخته دور میزنه از خونه اون رد میشه فقد تو قدیمی ها میچرخه؟؟

چه ربطی داره اون قدیم میگفتن خونه اهن نداشتع باشه گلی باشه جن میاد داخل اصولا جن از آهن و چیزهای فلزی میترسه

خونه ما ۳۰ سال ساخته فکر کنم 

امسال آرزو میکنم : چشمانی داشته باشم که بهترین ها را ببیند و قلبی داشته باشم که ببخشد ذهنی که دنبال خوشی ها باشد و روحی که هرگز ایمانش را از دست ندهد تولدم مبارک🙂❤ 🎈🎉🎂️تو کنارم باشي من آنقدر ميخندم ،که مبادا خنده ی  ديگری را ببینی!تو کنارم باشي آنقدر به چشمانت خيره ميشوم ،که مبادا چشمان ديگری نگاهت را از من بدزد!تو کنارم باشيمن عميق تر نفس ميکشم ،که تمام عطرت سهم من باشد!تو کنارم باشي حال من خوب است♥️🕷

بیشتر ببینید
خوب من دارم میگم شما با همون علم ثابت کن چرا ناراحت میشی به من علمی با مقاله معتبر چاپ شده ثابت کن و ...

شما برو مقاله بخون

اقا درمورد چشم سوم سرچ کن بلدی که

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا روزیتو جای دیگه بده

هر وقت تو یک بحث اول از همه ادب و درست صحبت کردن رو یاد گرفتید اون وقت بحث کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ی سری چیزا رو نمیشه با علم مشخص کرد ولی نمیشه مدعی شد وجود نداره

چیزی که نشه اثباتش کرد خوب در محدوده تخیل هست نه علم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نفهمیدی چی بود؟

نه فقد یهو نور سفید سریع رد شد 

امسال آرزو میکنم : چشمانی داشته باشم که بهترین ها را ببیند و قلبی داشته باشم که ببخشد ذهنی که دنبال خوشی ها باشد و روحی که هرگز ایمانش را از دست ندهد تولدم مبارک🙂❤ 🎈🎉🎂️تو کنارم باشي من آنقدر ميخندم ،که مبادا خنده ی  ديگری را ببینی!تو کنارم باشي آنقدر به چشمانت خيره ميشوم ،که مبادا چشمان ديگری نگاهت را از من بدزد!تو کنارم باشيمن عميق تر نفس ميکشم ،که تمام عطرت سهم من باشد!تو کنارم باشي حال من خوب است♥️🕷

بیشتر ببینید
🤣ربط داره بنظرت؟مثلا خونه همسایه امسال ساخته دور میزنه از خونه اون رد میشه فقد تو قدیمی ها میچرخه؟؟ ...

اره ربط داره

الکی میگن عزیزم اصلا از اهن نمیترسن

اون قطعا روح بوده یه ادمی که قبلا اونجا مرده گه گداری میاد اونجا 

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

شما برو مقاله بخوناقا درمورد چشم سوم سرچ کن بلدی که

مقاله های علمی رو چیزهای خیالی مانور نمیده چشم سوم مال رمالهای ایرانیه فقط ....

اره ربط دارهالکی میگن عزیزم اصلا از اهن نمیترسناون قطعا روح بوده یه ادمی که قبلا اونجا مرده گه گداری ...

🤣🤣🤣🤣🥰لعنتییییییی من میترسم

کسی نمرده اینجا صاحب قبای داییمه

بیشتر ببینید
یکی اینو قانع کنه😂

شما اومدی رو پست من ریپلای کردی که باهات نظرم مخالف بود