2777
2789
عنوان

بنظرتون سزارین بهتره یا طبیعی

164 بازدید | 26 پست

هزینه رو بیمه تکمیلی میده. بیمارستان خصوصی زایمان میکنم. دکترم گفته هر جور بخوای برات انجام میدم. 

بچه اولمه. 

بهتره چجوری زایمان کنم. 

مهم بیشتر بچه اس تا خودم. 

من با طبیعی اصلا نتونستم کنار بیام سز کردم برگردم عقب بازم سز رو انتخاب می‌کنم از طبیعی وحشت داشتم ولی اگه بتونی طبیعی بیاری خب معلومه بهتره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگع طبیعی بهتر بود سزارین طراحی نمیشد

سز برای موارد ضروری طراحی شد عزیزم نه برای زایمان های عادی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

انتخاب من سزارین هست 

طبیعی برای کسی خوبه ک از ابتدای بارداریش ورزش کرده و بدنش امادس نه کسی ک الان دم زایمان میخواد تصمیم بگیره

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انتخاب من سزارین هست طبیعی برای کسی خوبه ک از ابتدای بارداریش ورزش کرده و بدنش امادس نه کسی ک الان د ...

منم ماه دوم بارداریمه.از گفتم سوال کنم اگه طبیعی بهتره برم کلاس ورزش

منم ماه دوم بارداریمه.از گفتم سوال کنم اگه طبیعی بهتره برم کلاس ورزش

خب پس اگه اولشه میتونی درد تحمل کنی بری کلاس ورزشی و اینا خوبه ...

ولی درکل انتخاب من نبود

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند روز بعدش سرپا شدی؟ من باید دانشگاه هم برم

سر اولی 10 روزه اوکی بودم دیکه هیچ دردی نبود اصلا ولی سر دومی یکم اذیت شدم سزارین های من پشت سر هم بود اگه بچه پشت هم میخوای طبیعی بهتره سز خطرناک