2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن بوی عرق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 58 پست

اول  اینکه سعی کن تا جایی که میتونی پیدا جایی نری منم مثل تو روزی دوبار حموم کن قبل اینکه بری بیرون حموم کن مام بزن اسپری بدن  زیر مانتو لباس نخی بپوش  وقتی قراره وارد یه جمعی بشی  دیگه پیاده میری معلومه بوی بد میگیری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه آدم تمیزی هستی و زود زود دوش میگیری و همچین حرفی شنیدی حق داری ناراحت باشی در غیر اینصورت ناراحت نشو و خوشحال باش که متوجه شدی و باید رعایت کنی 

اون هم خواسته کمک کنه و بهت گفته من بودم عذرخواهی میکردم و فاصله میگرفتم زود اگه که مسخره ت کرده بله حق داری گریه کنی 

زندگی پر از سورپرایزه

گریه داره ؟ خب بعد پیاده روی  یه کیلومتری باید بری دوش بگیری 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

افراد عقده ای که برای بالابردن خودشون دیگرانو بی دلیل تخریب میکنن زیادن اون تو کل زندگیش منتظر بوده برنامه ریخته بوده که یکیو تخریب کنه خودشو اعتماد به نفسشو ببره بالا جوابشو میدادی که دیگه جرات نکنه از تخریب بقیه برای بالا بردن خودش و جبران عقده های تو دلش استفاده کنه 

بوی عرق واقعا بده و آدم اذیت میشه ، کسی هم بوی خودش رو متوجه نمیشه ، خوبه که تذکر داده که لااقل خودت بدونی و سری بعد مراعات کنی و از خوشبو کننده استفاده کنی و لباست عوض کنی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

نظافت شخصی وظیفه هست بهتر قبل بیرون رفتن از مام وعطر یا پودر عطری استفاده کنیم کلا عرض کردم خب بعضی ها بوی عرق بدنشون جوری هست که با ی حرکت پیاده روی میزنه بیرون دست خودشون هم نمیشه برای اینکه زیاد عرق نکنی و تغییر هوا گرم میشه از تغییر دمای بدن عرق کاسنی استفاده کنیم خب اون شخص که بلند گفت درک و شعور اونو نداشته که ادبش تو جمع نشون نده شما به دل نگیرید هیچ وقت اسپری تو کیف یا ماشین نذارید چون هوا گرم شده امکان ترکیدن داره همیشه ی شیشه عطر کوچلو توی کیف داشته باشی که قبل از ورود توی جمع استفاده کنید 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

خیلی بی ملاحظه گفته

میتونست بگه من جدیدا از یه مام استفاده میکنم مثلا فلان برند خیلی خوبه و ازین تعریفا و خیلی خوب بوی بد تعریقو میگیره....

بالاخره شمام متوجه میشدید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
بوی عرق واقعا بده و آدم اذیت میشه ، کسی هم بوی خودش رو متوجه نمیشه ، خوبه که تذکر داده که لااقل خودت ...

اتفاقا اولین نفری که متوجه میشه خود آدم هست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
خب حق داشته وقتی یه کیلومتر راه رفتی نباید بری یه جای کوچیک

خب سرکارم اونجاس صاحب کارم گفت من فروشنده ام تو یه مغازه کوچیک

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹