هیچوقت پول تو جیبی بهم نمیده نمیزاره تو حسابم یک ریال باشه. این سری ضامن یه نفر شده بود و قسطاش نداده بود حساب های همسرم مسدود شده بود براهمین پول زد ب کارت من ته کارت 5میلیون 400 بود گفت همش بزن ب این کارت برا قسط گفتم خب 5 تومن میزنم 400 برا من گفت نه. میدونستم داره و 400 چیزی نیست همرو گرفت
منم کارتم حدود 6میلبون هست رفته بودم دکتر اما کارت شوهرمو بردم واسه همه چی از کارت اون کشیدم در آخر کارتش نکشید ی ماسک و سورنگ از کارتم کشیدم که اونم ازش گرفتم دوباره😂🤦🏻♀️
پول میده جمع میکنم در آخر اگه لازم باشه ازم بگیره باید دوبرابر بهم پس بده همون پول خودشو😂😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
یعنی ۴۰۰ ته حسابت بود اونم برداشت ؟خب چرا انتقال دادی؟
آره دیگه انتقالش دست خودش بود همراه بانک هم رمز داره اصلا چرا باید رمزو شوهرش بدونه یا هر چی که شوهر میگه اون انجام بده گفت انتقال بزن نباید میزد. باشد هم پولو شوهرش داده باشه مگه پول میدن پس میگیرن