2777
2789
عنوان

یعنی دیگه نرم مهمانی وجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 26 پست
کاش میشد دوربین نصب کنین بیرون نری هم الان ک دزد اومده همش استرس افتاده تو جونتون...بیرون برو تفریحت ...

باورمیکنی پول همین پمپو نداریم  کاش نمیومدم اینجا .تا کی کامل شه میمیریم از استرس

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربین نداره ساختمون مگه؟؟البته ک الان دوربین هم زیاد کارساز نیست ولی خب از هیچی بهترهپمپ اب مستاجر ...

نه نداره هیچی 

باورمیکنی پول همین پمپو نداریم کاش نمیومدم اینجا .تا کی کامل شه میمیریم از استرس

میدونم بخاطر همین گفتم کااااش میشد دوربین نصب کرد....

استرس نگیر همیشه قرار نیس دزد بیاد ولی مراقبت بیشتری کنین چون بقیه ساختمون متروکس این یه واحده شما بیشتر تو چشم میاد

ماطبقه ۴ هستیم متوجه نشدیم جلوی در ورودی بوده

چه بدددد متاسفم. عزیزم میدونم سخته ولی باز خدارو شکر کن که ضرر مالی خوردین.بخدا روزهای سختی روبعضی مردم میگذرونیم مثلا خود من داغ خواهر جوون دیدم مادرم بیمارشده از نبودنش.خودم بیمارم.۳سال درگیر سرطان بود.

میدونم بخاطر همین گفتم کااااش میشد دوربین نصب کرد....استرس نگیر همیشه قرار نیس دزد بیاد ولی مراقبت ب ...

بحث تو چشم اومدن نیست... چون خونه ساخته نشده رفت و آمد کارگر زیاده و در ساختمون بازه و دسترسی به ساختمون آسون تره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چه بدددد متاسفم. عزیزم میدونم سخته ولی باز خدارو شکر کن که ضرر مالی خوردین.بخدا روزهای سختی روبعضی م ...

عزیزم خدا بدلت آرامش  وصبر بده خیلی سخته .⚘⚘

ممنونم بله هیچ دردی مثله از دست دادن عزیز نیست

آره واقعا جایگیزین نداره.💔ضرر مالی بابازم هرجورباشه جبران میشه ولی جانی نه .خدا بهت آرامش بده انشاالله 🤲