2777
2789
عنوان

کنکور دارم بچه ها ولی خب

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 16 پست
هر وقت رفتم بهش پیام بدم که آشتی کنم بدیاش یادم اومداصلا نیاز نوشتن نداره حفظم همه روولی دیروز فهمید ...

دقیقا اشتباهت همینه که بدی هاشو نمینویسی کافیه بنویسی تا ببینی چقدر تاثیر داره این بهونه مغزته برای فرار از درس چون از درس خسته ای میخوای به چیز دیگه ای فکر کنی منم مثل خودت بودم رو کاغذ نوشتم همه دلایل کات کردنو بعدش یه روز کامل با خوذم حرف زدم همه فرضیاتو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که دیگه بسه وقتشه جمع و جور کنم خودمو وقتی افکارتو رو کاغذ مینویسی میفهمی چقدر فکرایی که مبکردی مسخره بوده باید بنویسی تا بفهمی امروز کلا فکر درس و.. رو نکن بشین قشنگ با خودت فکر کن ببین اصلا چقدر احتمال داره به هم برسین اگه رسیدین چی میشه قشنگ فکراتو بکن بعدش بلاک من و شمارشو پذک کن جوری از گوشیت پاکش کن که حتی اگه پشیمون هم شدی دیگه شمارشو نداشته باشی بهش پیام بدی من خودم با این روش موفق شدم تو ام حتما میتونی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.