2777
2789
عنوان

خواهرمو زدم نشسته گریه میکنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 99 پست
مطمئن هستین؟؟ همین الان نصف بیشتر وظایف خونه گردنمه بشور بساب جارو بکش شام ناهار اخرشم طلب کارن ک چر ...

سعی کن با آرامش بری جلو وگرنه ازدواجم بکنی میای اینجا میگی شوهر ال کرد بل کرد.خانواده شوهر ال کرد.

هرچی باشن بخدا شرف دارن به غریبه ها و شوهر شوهر داری

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگر ظالمیادامه حیات به شرط کشتن یکی دیگهاون بجز تو خواهر با کی درد و دل کنهاون کجا را داره برهاون هم ...

ببخشید متن بالارو خوندین؟؟؟ 

اینکه خانواده رو میندازه به جونم؟؟؟ 

اینکه تموم تلاشش اینه؟ 

خواهر؟؟ 

میدونی من چجور خواهریم؟؟؟ 

من بهترین خواهری ک میشد بودم 

حتی به جان خودش دوستاش حسرتشو میخوردن سر من هنوزم میخورن!! 

من ظلم میکنم؟؟؟ بهتره متن رو بخونی 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
والا من کاری بهش، ندارم اون شروع میکنه

همین که نصف شب شروع به داد و بیداد میکنید که کل خانواده میفهمن داره با گوشی کار میکنه خودش یک نمونه بارز آدم فروشیه😂

تازه کتکش هم زدی ساعت هفت صبح😂

سعی کن با آرامش بری جلو وگرنه ازدواجم بکنی میای اینجا میگی شوهر ال کرد بل کرد.خانواده شوهر ال کرد.هر ...

خستم 

میشه ی راه نشونم بدین چیکار باید کنم؟؟؟ 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
ببخشید متن بالارو خوندین؟؟؟ اینکه خانواده رو میندازه به جونم؟؟؟ اینکه تموم تلاشش اینه؟ خواهر؟؟ میدون ...

اول که خوب کردی زدیش درک میکنم چقدر رو مخن 

بعدم حالا تو نوجوانیه و مثلا میخواد خودشو از خانواده جدا کنه و مستقل باشه یا فک میکن بیرون و تو خانواده های دیگه خبریه

یکم که بزرگ بشه قدرتو میدونه

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~~

بیشتر ببینید
من تک دخترم ودوتا برادر از خودم کوچک تر دارم و من با یه برادر دیگه ازدواج کردیم چون خواهر ندارم گفتم ...

کاش خواهر بزرگتر داشتی میدونستی چقدر ظالمن😂

اولین صاحب همه وسایلت هستن 

اتاق بزرگه واسه اوناست

از غذا هم ایراد میگیرن 

حرف هم حرفه اونهاست 

اگه فوش بدن یعنی دوستت دارن و نمیخوان بد ادب شی ولی اگه بهشون فقط بگی بی شعوری یعنی ادب نداری 

تازه خدانکنه مامانت بالا سرت نباشه مگرنه دیگه میسپارتت دست عزرائیل  

حیف که تو خونه ما درگیری فیزیکی معنی نداره‌ وگرنه یه جوری دوست دارم خواهرم رو بزنم صدا بزغاله بده

تو خونه ی ماهم نیست جونمو به لبم رسوند 

بیشتر ببینید
کاش خواهر بزرگتر داشتی میدونستی چقدر ظالمن😂اولین صاحب همه وسایلت هستن اتاق بزرگه واسه اوناستاز غذا ...

بذار خیالتو راحت کنم 

از حرومزاده تا جن. ده پدرسکو اینا بهم میگه 

کلفتش منو میدونه متوجه ای؟؟؟ 

گوشیه من انقدر قدیمیه ک وسط کار باهاش خاموش میشه گوشیه اون مد روزه 

!!! 

نخوندی گفتم خانوادم بیشتر از من دوسش دارن!!!! 

من ظالم 

ببین اصلا اعصاب ندارم الان ها ی چیزی میگم ناراحتی پیش میاذ 

بیشتر ببینید