2777
2789
عنوان

راهکار دور کردن کودک از عمو

280 بازدید | 16 پست

یه راهکار بدین بچه ام از عموش بدش بیاد نره دیگه سمتش عموش مریض جنسیه به همه ی خانوما حتی مامان و آبجیه خودش چشم داره هر کلمه ای یا راهکاری که بچه ممکنه ازش بدش بیاد بگین بی زحمت نمیخوام نزدیکش بشه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته…

تاپیک قبلم پرسیدم راهکار خاصی ندادین دختر و پسر بودنم مهم نیس که ولی خب بچه هام دخترن

و اینکه من بخاطر برادرشوهرم سر جریاناتی از شوهرم طلاق گرفتم و الان بچه هام تنها میرن اونجا

نقاط حساسو گفتم به دختر بزرگم همه چیو گفتم ولی الان نمیخوام نزدیکش بشه چون میدونم چه آدم کثیفیه

فقط راهکاری به ذهنتون میاد بگین جنسیت و سنشون مهم نیس والاع نصیحتم فایده نداره راهکار میخوام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو نزدیک نشونبوس اگر مادر را دوست داریبچه ها می‌فهمند.نیاز نیست دروغ بکی.

اینارو گفتم عزیزم 

ولی باز میره اونجا میگه مامانم اینجوری گفته

گفتم فقط یه دست بده سلام بده رو پاش نشین خواست لبتو بوس کنن نذاری فقط لپ حتی خودمونم نذار لبتو بوس کنیم

نقاط حساس بدنشو گفتم بهش ولی بدبختی میره اونجا کلا برمیگرده تنظیمات کارخونه فقط دو به هم زنی میکنه و باعث دعوا میشه

وای خاک عالم به سرم

بنظرم به هیچ وجه نزار برن اونجا

مسئله رو با پدر بچه ها درمیون بزار

قطعا اون از این رفتار داداشش آگاهه

بگو بچه هارو ببره بیرون باهاشون وقت بگذرونه

یا حتی بیاد خونه تو و تو بزنی بیرون تا با بچه ها تنها باشه

از هر راهی استفاده کن که بچه ها اصلا عموشونو نبینن

چون هرچقدرم تو یکاری کنی بچه ها از عموشون دوری کنن تهش بچه هستن چقدر مگه زور دارن؟؟؟ کافیه عموشون تنها‌ گیرشون بیاره مگه توان دفاع کردن از خودشونو دارن؟؟؟

عاقل باش دختر 

بجای اینکه یکاری کنی بچه ها از عموشون بدشون بیاد 

هرگونه راه ارتباطشونو با این مرد روانی قطع کن

وای خاک عالم به سرمبنظرم به هیچ وجه نزار برن اونجامسئله رو با پدر بچه ها درمیون بزارقطعا اون از این ...

نمیشه که نذاشت دادگاه دیدار توافقی بوده…

اون پدر اگه عقل داشت کار خودم به جدایی نمیکشید خواهر من تازه بعد طلاقم یادش اومد عه باید با داداشم بحث کنم که تو باعث شدی جداشیم😐😑 هرچی میگفتم نذارش بیاد خونه بدتر میچسبید بهش و خونواده ش پشم😐 

منم خونه ی بابام زندگی میکنم این بچه هارو میبره چندروزه خودش اصلا این شهر نیس جمع کرده رفته از اینجا برادره آبرو نذاشته تو فامیل براشون 

هیچ راهی نداره بدبختی اون هست کم و بیش حالاع ولی هست خودشم یه دختر داره ها ولی تو عقد جداشدن مامانه بخاطر اینکه مشکل داشت به یه دختره انداختش بهم میگفت دعا کن بذاره کارشو کنه تا دختره حامله شد هرچی کازه کوزه بود سرش شکوند چقد به دختر طفل معصوم بدوبیراه میگفت چقد توسری میزدش حامله بود دختره رو با موهاش کشوند تو اشپزخونه مادرشوهرم گوسفند گرفته بودن زیرپاشون کشته بودن گفت اگه تیکه تیکه نکنی از خونه میندازیمت بیرون وای بلاهایی سر این دختر آوردن هفت ماهش بود جدا شد طفلک بچه شم اینا گرفتن دارن بزرگ میکنن البته از باباش دوره باباش مجبور شده اینجا بمونه بخاطر کارش نمیذارنم بهش نزدیک شه

نمیشه که نذاشت دادگاه دیدار توافقی بوده…اون پدر اگه عقل داشت کار خودم به جدایی نمیکشید خواهر من تازه ...

وایییییی چه شرایطی داری تو دختررر

ببین 

به هر ضرب زوری که شده از این و اون قرض کن پول جور کن

بی سر و صدا بچه هارو بردار فرار کن برو یه شهر دیگه

تنها راهی که میبینم همینه

یا اینکه با یه وکیل خوب صحبت کن ببین از نظر قضایی میتونی بابت این موضوع کاری کنی که بچه ها خونه پدرشون نرن و فقط پدرشون بتونه اونارو تنها ببینه یا نه

شوهرت چجور آدمیه در مورد برادرش و خطرش برای بچه ها باهاش حرف زدی ؟ نظرش چیه؟

میدونه مشکل داره میگه چیکار کنم هست تو زندگیم و سعی میکنه هم بچه های منو هم بچه ی داداششو از داداشه دور نکه داره ولی میخوام محتاط تر باشم بچه ها ازش بدشون بیاد خیلی بهتره تا اتفاق دردناکی بیوفته براشون 

وایییییی چه شرایطی داری تو دخترررببین به هر ضرب زوری که شده از این و اون قرض کن پول جور کنبی سر و صد ...

فایده نداره بچه مدرسه میره اسمش ثبت میشه میتونن پیدا کنن

اینم فایده نداره خیلی پرسیدم از وکیلا پدر مشکلی نداره عموام که مشکل داره اگه من چیزی حتی تو دادگاه بگم تهمت زدم و میتونن ازم شاکی بشن 

حتی ثابت کردن اعتیاد و مشکل اعصاب شوهرمم تو دادگاه سخت بود بیخیال شدم فقط مشاور بهم گفت جداشو این مشکل داره ولی دنبال درمان نیس

ببین عزیزم  مگه بچه چقدر زور داره که بخاد از خودش دفاع کنه 

به نظر من اگر بچه هات برات مهمن برگرد یا صیغش شو و بمون تا بچه هات بزرگتر بشن شاید تا اون موقع عموشون رفت خبرش بعدش برو 

یا اگر شوهرت دوباره ازدواج کنه برن خونه پدره برای دیدن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..
میدونه مشکل داره میگه چیکار کنم هست تو زندگیم و سعی میکنه هم بچه های منو هم بچه ی داداششو از داداشه ...

نمیدونم واقعا خیلی سخته به نظرم تنها راهش اینه که باباشونو به هر زبونی شده راضی کنی بچه ها رو اونجا نبره خودش خونه ی جدا بگیره