2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره ذهنم مشغوله بابت پسری که یک هفته باهاش دوست بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 61 پست
اعتقادم کم شده ناامیدم اززمانیکه داداشم رفت

هرکدوممون یجور تو زندگی امتحان میشیم 

منم پدرم فوت کرده گاهی خ دلتنگش میشم گریه میکنم 

ولی چاره ای نیس باید صبر کنی اونم از رنج این دنیا راحت شده ان شاءالله اون طرف جاش بهشت باشه برادرتون 

واسش فاتحه و آیه الکرسی میخونم روحش قرین رحمت خداوند باشه❤️❤️

هرکدوممون یجور تو زندگی امتحان میشیم منم پدرم فوت کرده گاهی خ دلتنگش میشم گریه میکنم ولی چاره ای نیس ...

خیلیی ممنون عزیزدلم

✍️(من می‌خوام ازصفرشروع کنم میخام چندسال دیگه که هنوز تو نی نی سایت هستم تاپیک موفقیتمو بذارم )🫶میدونی فکر کردن به آرزوهات ورسیدن بهشون خیلی خوبه ولی وقتی  برای رسیدنش فقط حرص میخوری ومیگی من دارم تلاش میکنم ولی هیچ کاری نمیکنی قطعا بهش نمیرسی می‌دونم سخته پول نداری که خیلی راحت به خواسته های دلت برسی و زود مستقل شی ولی کلی آدم هستن بدون پولم شدن یه آدم موفق تو نگاه به زندگی خودت نکن آره تو زندگی سختی داری میدونم ولی میتونی به زندگی بقیه هم نگاه کنی باوجود این همه سختی بازم موفق هستن تو پدر مادرت سالمن زندن پیشِت هستن آبجیتو داری تو خونه ای که داری زندگی می‌کنی آرامش داری تا حدودی میدونم بعضی وقتها عصبانی میشی و ازکوره درمیری چون اونا درکت نمیکنن و به خواسته هات توجه نمیکنن وکوچیکت میپندارن ولی باوجود اینهمه سختی که پشت سر داری باید قوی باشی باید صبح زود بیدارشی باید برنامه ریزی کنی باید پول جمع کنی تو اولین آدم نیستی که ازصفر میخوای شروع کنی حتما آخرین نفرهم نیستی فقط باید خودتو دوست داشته باشی می‌دونی 😂اگر ۲۴ساعت همش سرت تو گوشی نباشه و فقط در روز پنج ساعت تو گوشی باشی میزان موفقیت بیشتره این گوشی لامصبو ترک کن و درست استفاده کن🧟‍♀️🤦🏻‍♀️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید