2777
2789
عنوان

ینی یه دکترچقدرمیتونه نفهم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست

بعضی دکترا رو آدم نمیدونه چی بگه بهشون یبار پسرمو بردم‌پیش متخصص اطفال بابت اشتها و..براش قرص نوشت گفت پودر کن بده بهش چون پسرم کوچیک بود ولی من ندادم

دفعه بعد پسرم‌مریض بود بردم دکتر عمومی قرص رو هم بردم نشون دادم به دکتر انقد تعجب کرد گفت ندادی که؟گفتم نه 

گفت این اصلا برا اشتها نیست چرا نوشته و..

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم منم مثل شما فکر میکردم اصلا هیچ کدوم از بچه هام نمیزاشتم دگزا بزنه تو داروخونه میگفتم دگزا نده 

یه بار تو داروخونه نسخه پیچ گفت مشکل بیمار مثلا اینه گفتم بله گفت پس چرا دگزا نمیبری گفتم بنا به دلایلی نمیخوام بعد گفت دگزا مثلا بل فلان امپول باعث رفع فلان بیماری میشه وچند نمونه گفت من باز قبول نکردم 

تا چندتا پزشک قدیمی و معتمد پرسیدم اونا هم همینو گفتن  ولی گفتن زیاروی نباید بشه