2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8432 بازدید | 232 پست
این ها یچیز هایی ساخته ضمیر ناخودآگاه آدم هست با توجه به چیز هایی که شنیده قبلا. من این حس رو داشتم ...

نمیتونه فقط ضمیرناخوداگاه باشه چون همشون بعد از مرگ موقت قدرت بینایی و شنوایی و دیداریشون صدبرابر شده اونور

وای چرا غمگین ان شاالله زندگیت خوب باشه چی گفتن

معذرت نمیتونم بگم 

در مورد زندگی خودمه و

نمیدونم این قسمت و دیدی یانه که بهش گفتن که قراره سه نفر بمیره و اون میدونست ولی دقیق نه

منم همینم 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونه فقط ضمیرناخوداگاه باشه چون همشون بعد از مرگ موقت قدرت بینایی و شنوایی و دیداریشون صدبرابر شد ...

راستش رو بخوای من مستندات دانشمند ها و پرفسور ها بیشتر برام صحت داره تا صحبت ها و تجربیات چند نفر توی یه برنامه درجه چند وطنی 

جسمی نبود هیچی در واقع هم نبود هم بود نمیدونم چجوری توضیح بدمفقط قلبت میفهمید یه چیزی مثل قلب یعنی ن ...

پس واقعی بوده پیامبرم همینجوری بوده دیدارش ،شاید خیلیام این تجربه رو داشتن ولی یا یادشون نمیاد یا اینک نتونستن ب کسی بگن،اگ خدا اراده کنه شدنیه مخصوصن اینک یه بچه ی پاکو معصوم بودی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

چ شکلی بود

خدا شکل نداشت 

افراد اونجا شکل داشتن 

اما خدا دیده نمیشد قلبت درک میکرد وقتی که میخواست شروع کنه همه از من فاصله گرفتن یه فرشته به عنوان همراه من بود که دیدم ازم فاصله میگیره چون قراره یه چیزایی رو بشنوم 

میگم شنیدن اینجا با اونجا فرق داشت اونجوری که الان دارید تصور میکنید نیست

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
برو برنامه زندگی پس از زندگی

بابام اعتقاد ندارن اجازه نمیده💔

بیشتر ببینید
کی سه نفر بمیره قسمت چندمه برم ببینم

فکر کنم مال دو شب پیش بود

بیشتر ببینید
کلی ویدئو از تجربه ی اروپاییا و دکترا هم نشون دادن

این چکیدش بود از هوش مصنوعی خواستم خدمت شما. 

از دیدگاه **علمی**، مسئلهٔ خروج روح از بدن و بازگشت آن به دلیل **غیرقابل اندازه‌گیری بودن روح** از طریق روش‌های تجربی، مورد تأیید علم مدرن نیست. اما پدیده‌هایی مانند **تجربهٔ نزدیک به مرگ (NDE)**، **خروج از بدن (OBE)** و برخی حالات خاص ذهنی مورد مطالعه قرار گرفته‌اند. در اینجا بررسی می‌کنیم:

--

### **۱. تجربهٔ نزدیک به مرگ (NDE - Near-Death Experience)**
- **تعریف:** افرادی که در شرایط مرگ بالینی (مثلاً ایست قلبی) قرار می‌گیرند، گاهی گزارش می‌کنند که احساس کرده‌اند از بدن خود خارج شده‌اند، نور دیده‌اند یا حتی صحنه‌های اطراف را از بالا مشاهده کرده‌اند.
- **یافته‌های علمی:**  
- مطالعات (مثل تحقیقات **دکتر پیم ون لومل** در هلند) نشان داده‌اند که برخی بیماران در حالت ایست قلبی (وقتی مغز غیرفعال است) همچنان خاطرات دقیقی از محیط دارند.  
- علم عصب‌شناسی توضیح می‌دهد که این تجربیات ممکن است ناشی از **فعالیت غیرعادی مغز** در شرایط کم‌بود اکسیژن (**هیپوکسی**) یا ترشح مواد شیمیایی مانند **اندورفین** و **کتابولامین‌ها** باشد.  
- برخی دانشمندان معتقدند این پدیده یک **توهم مغزی** است، نه خروج واقعی روح.

---

### **۲. تجربهٔ خروج از بدن (OBE - Out-of-Body Experience)**
- **تعریف:** فرد در حالت هوشیاری احساس می‌کند خارج از بدن خود شناور است و گاهی حتی بدن فیزیکی خود را از بیرون می‌بیند.  
- **علل احتمالی از نظر علم:**  
- **اختلال در لب تمپورال مغز:** تحریک این ناحیه (مثلاً در صرع یا آزمایش‌های الکتریکی) می‌تواند باعث توهم خروج از بدن شود.  
- **حالت‌های خاص مدیتیشن یا تکنیک‌های ذهنی:** برخی روش‌های تمرکز عمیق (مثل یوگای پیشرفته) می‌توانند حس تجزیهٔ ذهن از بدن ایجاد کنند.  
- **بیماری‌های روان‌شناختی:** مانند **اختلال تجزیه‌ای هویت** یا **فلج خواب**.  

---

### **۳. آزمایش‌های علمی دربارهٔ خروج روح**
- **آزمایش‌های دکتر استوارت هامروف و راجر پنروز:** این دو دانشمند با نظریه **«کوانتوم هوشیاری»** پیشنهاد کرده‌اند که ممکن است هوشیاری در سطح کوانتومی عمل کند، اما این نظریه مورد قبول عموم دانشمندان نیست.  
- **آزمایش‌های نشانه‌گذاری در بیمارستان‌ها:** در برخی تحقیقات (مثل مطالعات **دکتر سام پرنیا**)، اشیایی در نقاط غیرقابل‌دید در اتاق عمل قرار داده شدند تا اگر بیماران در حالت NDE واقعاً از بدن خارج شده‌اند، آن‌ها را توصیف کنند. تاکنون **هیچ شواهد قطعی** به دست نیامده است.  

---

### **۴. دیدگاه علم مدرن دربارهٔ روح**
- علم بر پایهٔ **مشاهدات تجربی** است و چون روح (به معنای متافیزیکی) قابل اندازه‌گیری نیست، علم نمی‌تواند وجود یا عدم آن را اثبات کند.  
- **نظریه مادی‌گرایی (Materialism):** بسیاری از دانشمندان معتقدند هوشیاری و ذهن صرفاً محصول فعالیت مغز است و پس از مرگ از بین می‌رود.  

---

### **نتیجه‌گیری علمی**  
🔹 **علم نمی‌تواند اثبات کند که روح وجود دارد یا از بدن خارج می‌شود.**  
🔹 پدیده‌هایی مثل NDE و OBE را می‌توان با **فعالیت عصبی، توهمات مغزی یا حالت‌های روان‌شناختی** توضیح داد.  
🔹 اگرچه برخی تحقیقات (مثل مطالعات دکتر پرنیا) نشان می‌دهند که ممکن است هوشیاری پس از مرگ مغزی briefly ادامه یابد، اما این یافته‌ها **قطعی نیستند** و نیاز به بررسی بیشتر دارند.  

از لحاظ دینی هم بازگشت روح به بدن یچیز خیلی استثنایی و لطف خداوند هست 

خدا شکل نداشت افراد اونجا شکل داشتن اما خدا دیده نمیشد قلبت درک میکرد وقتی که میخواست شروع کنه همه ا ...

میگن هیچ فرشته ای توانایی و اذن رفتن ب اون طبقه رو نداره حتی جبرئیل تنها کسی ک اونجا رفت امد داره روح القدسه،البته بهشتیا میتونن برن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

بعضیا شاید این سوال براشون پیش بیاد چرا گفتم چند ثانیه فقط نبودم چون دقیقا ساعت جلو چشم بود و من بهش نگاه کردم قبل اتفاق درسته کوچیک بودم ولی من نسبت به سنم نمی‌خوام تعریف کنم اما هوش بالایی داشتم و در پنج سالگی تا کلاس۲وم یاد داشتم و ساعت فول بودم 

و وقتی برگشتم به ساعت نگاه کردم و دیدم عقربه بزرگه تغییر نکرده پس کمتر از یه دقیقه بوده

بیشتر ببینید