2777
2789
عنوان

چن ماه پیش شب ولادت امام سجاد بود رویای صادقانه دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
الهی هر چی از خدای بزرگ میخوای بزودی و خیر نصیبت کنه الهی آمین یا رب العالمین عزیزم اگ دعام مستجاب ...

ان شاءالله شما هم همونطور که تو خواب بهتون وعده شده دعاتون مستجاب میشه و حاجت روا میشید

ممکنه به خاطر شرایط احساسات بوده این خواب رو دیدی

ن برام خیلیییی کم پیش میاد از این خوابا خیلی شده شبایی ب نیت همچین خوابایی خوابیدم و نشده و چن بار دیگ پیش اومده و تعبیر شده 

هر بژی کورد ✌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله شما هم همونطور که تو خواب بهتون وعده شده دعاتون مستجاب میشه و حاجت روا میشید

الهی آمین یا رب العالمین 

میدونی عزیزم درسته ولی وعداش ک گذشت ب قول بچه ها ممکنه تاثیری منظورش بوده باش

هر بژی کورد ✌

الهی آمین یا رب العالمین میدونی عزیزم درسته ولی وعداش ک گذشت ب قول بچه ها ممکنه تاثیری منظورش بوده ب ...

شاید

خدا به حضرت موسی ۳۰ شب وعده داد که در کوه طور باهاش خلوت کنه ولی بعد برای امتحان بنی اسراییل ۱۰ شب به این وعده اضافه کرد تا ایمانشون رو بسنجه

شاید خدا وعده مستجاب شدن دعای شما رو هم اضافه کرده تا امتحانتون کنه

ناامید نشو