2777
2789
عنوان

راهنمایی لیزر ساق پا پوست توت فرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست
ناراحت شدم بده واقعا میتونم بفهممت🫠پس خودت واسه حال خوبت پا پیش بزار چندسالته؟

۱۹ سالمه:) 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چ مسافرتیه ک انقد مهمه

دوستانس ولی قراره کلی عکس بگیریم و اینا ،نمیخوام زهرمارم شه و لباسایی که دوس دارمو نتونم بپوشم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
خوبه دیگه سنت اونقدری هست بتونی خودت کاری انجام بدی گل من

آره عزیزم:) خودم پیش میبرم کارمو 

بیشتر ببینید

من با دستگاه اشنایدرپلاس لیزر کردم راضی بودم خیلی و موهای کرکی هم از بین رفت

پوستم چند درجه روشن تر شد

درد نداشتم خیلی زود جواب گرفتم

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶