هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم عاشق پسرای زشت و کریح بودم ! ولی شوهرم خوشگلترین و زیباترین مردیه که دیدم لعنتی ! اصلا حس بدی داره🤣🤣🤣 دوست داشتم شوهرم زشت بود کنارش با آرامش راه میرفتم و همه میگفتن چه دختر خوشگلی !!!! اما الان میگن چطوری با شوهرت ازدواج کردی فکر نمیکردیم اینقدر خوب باشه بگیردت! کثافطااااا
هر کی بهشون پیشنهاد بده و نخ بده با کله میرن سمت، به هیشکی دست رد نمیزنن
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
درسته من خودم نامزدم خوشگل و سفید چشم سبز اما وابسته به خانواده و در کل یه اخلاق های دیگه هم داره خیلی خوشبخت نیستم خواهرم نامزدش پوستش یه کم زیادی سیاه ولی خواهرمو خیلی خوشبخت کرده خیلی هم دوستش داره و باعرضه
💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎