یه مثال بزنم شوهرم اول قرار بود خونه بسازه بعدا برگشت گفت نمیتونم بریم ساختمون پدرم بشینیم اگه رابطه نداشتم میتونست خیلی راحت بزارمش تو فشار نهایتا جدا میشدم عیبی نداشت ولی چون باکره نبودم مادرم گفت هیچی نمیتونم بگم برو سر زندگیت ،همه ی مردا شعور ندارن اهرم فشارت رو از دست میدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه😂 این فقط مسخره بازیه توضیح بده😩 یعنی میخوای مشتاقش کنی؟ اینطوری که بعد ازدواج هم بعد یه مدت عاد ...
اره یه مدت محرم باشی اما رابطه نداشته باشی این باعث میشه یه خاطره دست نیافتنی طور از تو تو ذهنش ساخته بشه بعد مردا زن دست نیافتنی رو دوست دارن نه اونیکه با یه ب بیاد
ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند.
من همیشه فکر میکنم یعنی معیار ازدواج و مستقل شدن این ادمها رابطه است؟
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
دقیقا آفرین به نظرتون منم میگم مرد اونیه که پای همه چی بمونه حالا چه دوران عقد چه بعد ازدواج
اومدیمو خدای نکرده یه بیشعورش نصیبت شد بعد ازینکه با طرف رابطه داشتی یا حتی بدتر باردار شدی میتونی بخاطر مثلا عروسی گرفتن طلاق بگیری؟ ن مجبوری سازش کنی ،کوتاه بیای