2777
2789
نه هنوز نبردم دکترش میگفت هنوز کوچیکه و همکاری نمیکنه خیلی نگرانشم😔 سه سال و نیمشه بعد از تعطیلات م ...

بابااااا نترس هیچی نیست  قول میدم اول ببر دکتر مغزو اعصاب بعد ببین اون میگه ببر گفتار درمانی یانه 

به منم خبر بده 

از ته ته ته قلبم دعا میکنممممممم هیچی نباشه هیچی نیست از بازیگوشی باشه انشالله 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو مادر نمونه ای هستی خدا پاداش صبرت و میده ان شاءالله

فدااااااااتشممممم همه مامانا نمونه ان 

توام بهترینی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بابااااا نترس هیچی نیست قول میدم اول ببر دکتر مغزو اعصاب بعد ببین اون میگه ببر گفتار درمانی یانه به ...

ان شاءالله همینطوره قربون دل مهربونت بشم حتما خبر میدم بهت 😘 دارم با اشک مینویسم بخاطر اون زیاد غلط وملایی داره

ان شاءالله همینطوره قربون دل مهربونت بشم حتما خبر میدم بهت 😘 دارم با اشک مینویسم بخاطر اون زیاد غلط ...

فداتشم

خدانکنه قربون اشکات برم انشالله خدا به گریه های از ته دلت نگاه کنه و هیچی نباشه 

اما اینو بدون با گریه کاری حل نمیشه 

انرژی مثبت بفرست به کائنات تا مثبت برگرده به زندگیت 

همش بگو خدایاشکرت پسرم حرف میزنه خدایاشکرت پسرم سالمه مطمئن باش همین میشه قسم میخورم

فداتشمخدانکنه قربون اشکات برم انشالله خدا به گریه های از ته دلت نگاه کنه و هیچی نباشه اما اینو بدون ...

باشه حتما بله درسته حق با شماس قربونت برم باز یخورده اروم شدم خدا بهت ارامش بده ان شاءالله

باشه حتما بله درسته حق با شماس قربونت برم باز یخورده اروم شدم خدا بهت ارامش بده ان شاءالله

خدا به توام آرامش بده زیبا من منتظر میمونم بهم خبر بده انشالله عمری باقی باشه حرف زدنشو جشن بگیریم

فداتشم چشم مرسی از لطفت قشنگم غصه نمیخورم خواهر پذیرفتم مادر شادی ام برای خوشحالیش هرکاری میکنم

سلام خانمی، الان یه لحظه به دلم افتاد یه نذری برای کربلا بکنی، انشاءالله به زودی خبر سلامتی بچه ات را بدی😍🌺

سلام خانمی، الان یه لحظه به دلم افتاد یه نذری برای کربلا بکنی، انشاءالله به زودی خبر سلامتی بچه ات ر ...

عشقم چشم حتما ولی این مریضیا با  کربلا رفتن درست نمیشه چون درمانش نیومده هنوز.ولی چشم انشالله خوب شد میبرمش حتما فداتشم من قربونت برم که وقت گذاشتی برام

خدا به توام آرامش بده زیبا من منتظر میمونم بهم خبر بده انشالله عمری باقی باشه حرف زدنشو جشن بگیریم

ان شاءالله 🥹😘

ان شاءالله شمام یه روزی جشن سلامتی پسرت و بگیری و اینجا تاپیک سلامتیش و بزنی و به همه مون خبر بدی

ان شاءالله 🥹😘ان شاءالله شمام یه روزی جشن سلامتی پسرت و بگیری و اینجا تاپیک سلامتیش و بزنی و به همه ...

انشالله درمانش بیاد خدا از دهنت بشنوه گلم فداتشم مرررررررسیییی

عشقم چشم حتما ولی این مریضیا با کربلا رفتن درست نمیشه چون درمانش نیومده هنوز.ولی چشم انشالله خوب شد ...

منظورم کربلا رفتن نبود یه نذری که تو کربلا کسی ادا کنه. امیدت به خدا باشه معجزه که میتونه اتفاق بیفته. خیلی دلم روشنه. 

منظورم کربلا رفتن نبود یه نذری که تو کربلا کسی ادا کنه. امیدت به خدا باشه معجزه که میتونه اتفاق بیفت ...

چشم اونم به روی چشم گلم فداتشم حتما همین کارو میکنم دست گلت دردنکنه