2777
2789

من دارم سیبل متفورمین و اسپیرو مصرف میکنم چندماهه

و رفتم سونو گفت هنوزم کیست های ریز زیاد داری

چه کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا درگیرشم با ریزش موی وحشششتناک ، مویی ک ب پهنای کمرم بود و بین خواهرام و فامیل ب پر پشتی مو می‌شناختنم ، در طول دو سال ریزش وحححشتناک الان اندازه دم موش شده ، و انگار هیییچ راه درمانی م ندارع , اوایل فک میکردم دورازجون سرطان یا ی بیماری خود ایمنی گرفتم ، خیلی دکتر عوض کردم داخلی و زنان ، انواع قرص م مکمل خوردم ولی ذره ای اثر نداشت و الان دقیقا دو ساله هنوز درگیرم و تقریبا هیچی از موهام نمونده

منم دقیقا درگیرشم با ریزش موی وحشششتناک ، مویی ک ب پهنای کمرم بود و بین خواهرام و فامیل ب پر پشتی مو ...

وای نگو منم همینطور

فکر میکردم چشم خوردم

ولی تازه تازه فهمیدم بخاطر تنبلی تخمدانه و کاش زودتر میفهمیدم حیف اون همه مو حیف

کاشکی زودتر درمان شیم همش حرص میخورم

وای نگو منم همینطورفکر میکردم چشم خوردمولی تازه تازه فهمیدم بخاطر تنبلی تخمدانه و کاش زودتر میفهمیدم ...

آخ دقیییق من هنوزم فک میکنم چشم خوردم و نمیتونم باور کنم تنبلی تخمدان همچین بلایی سرم بیاره ، واسه من این اتفاق بعداز ی سقط افتاد و تا قبل از اون هییییچ مشکلی نداشتم

وای نگو منم همینطورفکر میکردم چشم خوردمولی تازه تازه فهمیدم بخاطر تنبلی تخمدانه و کاش زودتر میفهمیدم ...

من ی سال اول از طرفی سقط م از طرفی این ریزش وحشتنااااااک ، در حدی ک عکس گرفتم نشون دکتر دادم چشماش دراومد ,,, ی سال اول افسردگی گرفتم ولی بعد باهاش کنار اومدم ، ک این مو مال من نبوده و باید ب طبیعت برمیگشته ، چاره ای جز پذیرش نداریم