2777
2789
عنوان

همه فامیل ممو میگن از کجا اورد خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 53 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فامیلتونم😂 حالا واقعا از کجا اوردی خونه خریدی؟مگه کارِ انلاین انقد درامد داره؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید
من فامیلتونم😂 حالا واقعا از کجا اوردی خونه خریدی؟مگه کارِ انلاین انقد درامد داره؟

اگر‌میدونسم استرسش اینقد زیاده قطعا ی هنر یاد میگرفتم . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بگن در دروازه رو میشه بست دهن مردم نهشما ب پیشرفت و کارت ادامه بدهاما قبول کن ک با فروشگاه انلاین خو ...

لباس نیسم‌من . اخه میدونی . اونا همین فروشگاهمم نمیدونن 😂🤣 فک میکنن من بیکار تو خونه نشستم . در صورتیکه من تا روزی ک زاییدمم کار کردم 

اگر‌میدونسم استرسش اینقد زیاده قطعا ی هنر یاد میگرفتم .

والا به استرسش میرزه

بگو چه کاریه که انجام بدیم‌ماهم خونه بخریم توی جای مورد علاقمون.من‌این خونمونو دوس ندارم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید
همینجوری یه لحظه با لهجه خوندم حس کردم اصفهانی نوشتی کلماتو

ولی این خاصیتو که هیچیتو به هیشکی نگو از اصفهانیا یاد‌گرفتم . طرف نصف اصفهان براشه با دوچرخه ۲۳ میره میاد 

والا به استرسش میرزهبگو چه کاریه که انجام بدیم‌ماهم خونه بخریم توی جای مورد علاقمون.من‌این خونمونو د ...

فروش انلاین اصلا پیشنهاد نمیکنم بدون علم وارد شید ولی عینک میارم میفروشم 

فامیلای ما :حالا ما هم خونه گرفتیم هم‌ماشینهمه فشاری شدن ما تحتشون سوخته همه ام‌ باهاشون بد شدن:/در ...

ببین بعد یجوری میگن وااااا رفتید فلان منطقه ؟ حالا منطقه خوبه ها ولی دارن جر میخورن .