2777
2789
عنوان

پتو نجس رو میخام بندازم لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون ابکشی؟ مستقیم؟ پاگ میشه اینطوری؟

اره بابا آب داغ یه ساعت میچرخه چرا تمیز نشه 

فوقش صابون سفید رنده کن ک لک هم نمونه یا پودر صابون اگر داری 

نترس پاک میشه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اره بابا آب داغ یه ساعت میچرخه چرا تمیز نشه فوقش صابون سفید رنده کن ک لک هم نمونه یا پودر صابون اگر ...

فوقش نجاست را اول با صابون آب بشور گوشه هارو نه کامل 

بعد بندار ماشین 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اون قسمتی که نجس شده آب بگیره نجاست بره ...بعد بنداز لباس شویی و روی گزینه لباس خیلی چرک تنظیم کن

بدبختی نمیدونم کجاش نجسه همه جاشو مالیده رنگ پتو هم قهوه ای تیرس قشنگ خابیده بعد اخر سر ک بیدار شد دیدم شلوارش لک داره 

تازه زایمان کردن سنگین بلند نکن،پتو خیس میشه سنگین میشه

تو لگن بزرگ با پودر خیس کن بده شورت لگد کنه بسوره

یا عین نجاست رو اگه یه گوشه هست رو بشور بعد بنداز ماشین دوسه دور بشوره 

همه جاش نمیدونم کجاس نجس شدهرنگشم تیرس بدبختیاخر سر دیدم شلوارش لک داره

خب گلم بنداز لباسشویی بزار بشوره اخرسرم یه بار بزن ابکشی کنه تمام

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

اگر لباسشوییت توان شستن داره نمیخواد خودت بشوری بنداز لباسشویی دوبار بزار بشوره.چون تازه زایمان کردی خودتو اذیت نکن.لباسشویی هم تمیز میشوره و اینکه چون دوبار میشوره کثیف کاری نمیشه.

یه روز خوب میاد

اگه عین نجاست روش نیست بذار کامل خشک شه بعد بنداز ماشین گزینه شستشوی اضافه رو هم بزن

عین نجاستی توش ندیدم چون هم غیر مستقیم نجس شده یعنی حالت نم بوده چون تو لباس زیرش نشتی داده و شلوارش لک شده بعد هم خورده ب پتو ، هم رنگ پتو تیره اس، یعنی همینی ک گفتم خوبخ؟ اول اب خالی بگیرم روش تو حموم با شلنگ بعد بندازم لباسشویی؟

بدبختی نمیدونم کجاش نجسه همه جاشو مالیده رنگ پتو هم قهوه ای تیرس قشنگ خابیده بعد اخر سر ک بیدار شد د ...

پس کل پتو رو با فشار یه دور شلنگ بگیر بعد بنداز لباسشویی 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
عین نجاستی توش ندیدم چون هم غیر مستقیم نجس شده یعنی حالت نم بوده چون تو لباس زیرش نشتی داده و شلوارش ...

آره بابا من تازه همون آبم نمیکشم گزینه آبکشی اضافه رو میزنم 😂

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...