2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم این خواستگارمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 101 پست
نمیخوام برگرده دیگ 😭ناراحتم از اینکه شخصیتم خرد شد اینجوری

شخصیتت خورد نشد. ازدواج سنتی همینه دیگه. بعدم هیچ وقت جلو جلو ب کسی فکر نکن و تو ذهنت بزرگش نکن. منم متاسفانه مثل تو بودم و بعد اذیت کننده میشد. از اول تو ذهنت بگو اینم اومده ک بره دیگه. این فقط یه تجربه ست. میخام یاد بگیرم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

عزیزانم شما سنت تون کمه بچه ها. خیلی شرایط، تو ازدواج مؤثره. خودتون را برا چی نارحت میکنید دوست من خواستگارش بعد چندسال برگشت الان خوشبخت هستن عزیزم. کار خلاف نکردید که. چرا شخصیت خودت خرد شده باشه عزیزم مگه شما رفتید خواستگار ی اوه یه دختر اونقد تو عمرش براش خواستگار میره یکی مادرش مخالفت میکنه یکی پدرش. دوست من مادرش مخالف بود با همین نماز جعفر نه تنها برگشت بلکه شرایط، خواستگار بهتر شده بود اول براش خونه خرید. عزیزان خیلی ها هستن میرن نمیشه قرار نیست گلم با اولین خواستگار ازوداج کنید اتفاقا خوشحال باشید که آمدن خواستگاری شما بتون عزت گذاشتن فقط از خدا مصلحت طلب کنید گلم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قسمت نبوده دیگ

نمیدونم چرا هروقت من یه چیزی رو میخوام قسمت نمیشه😭

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

نه واقعا خیلی معمولی بودن حتی به لحاظ مالی از ما پایین تر بودن ولی به دل من نشسته بود لعنتی😭

حالا ک کاریش نمیشه کرد

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
من جای تو بودم بجا حرص الکی، دلیل اصلی رو پیدا میکردم

دلیل اصلیو چرا باید پیدا کنه. مثلا رو خودش و خونواده ش عیب بذاره. خب نخاستن فدا سرش. شاید اصلا دلیل موجهی نداشتن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
یادت میره بابا منم مجرد بودم برام اینجوری پیش میومد بعد دو سه هفته یادم میرفت دو سه هفته اول آدم خیل ...

راست میگی واقعا؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

سنتی بود با معرف آشنا شدین

اره یه جورایی 

اشنای دور بودیم

سر کتاب بگیر دلیل اصلی رو پیدا کن و حلش کن

بسه تورو خدا 🤦

بیشتر ببینید
قربونتون برم که اینقدر مهربونید ناراحتم از اینکه چرا اینقدر معطل شون کردیم که تهش اینجوری بشه اولین ...

عزیزم شاید مصلحتی توش بوده گلم نماز را بخون همین نماز روش ساده تر بگو خدایا اگه مصلحتم هست برگرده یکی از بچه ها اینجا همین طور شد بعد دو سال دلش با اون بود 40 روز نماز را بخون پسره برگشت.. ایراد نداره گلم غصه نخور درست میشه اون خدا اونقد مهربونه فقط کافیه از ته دلت صداش بزنی 

چرا خیلی معطلشون کردین؟؟؟؟

شرایط اشنا شدن نداشتم

دانشگاهم یه شهر دیگ بود کار انتقالی ام جور نمیشد 

امسال هم جور نشد و بهشون گفتیم اگر میخواین اشنا بشیم بیشتر باید صبر کنید یه ۶ ماه کخ کار انتقالی ام جور بشه 

اینا هم اومدن ولی عین برج زهرمار بودن خودشو خانوادش 

احساس میکردن سر کار گذاشتیم شون 

ولی درصورتیکه اینجوری نبود واقعا شرایط ازدواج رو نداشتم بخاطر دانشگاهم و هم اینکه یکی از بستگانم رو از دست داده بودم ....انتقالی ام ۵۰ ۵۰ بود جور شدن یا نشدنش

دقیقا تقصیر خودم بود که هی پیگیری کردم درموردش و صفحه کاریش رو چک کردم و توی ذهنم فانتزی ساختماولین ...

منم تا یکی دایرکت میگه سلام قبل جواب دادن میرم تا ته پیجشو درمیارم بعد بیشور اصلا دیگه جواب نمیده. 😂

بیشتر ببینید
شماره یکی بهت میدم درخواست دوستی بده آنلاین ببین بهت چی میگه اگ لازم باشه باید هزینه کنی فداتشم

اسی ب این مزخرفات توجه نکنیا. اینا دنبال ماهیگیری از آب گل آلود هستن

بیشتر ببینید
شخصیتت خورد نشد. ازدواج سنتی همینه دیگه. بعدم هیچ وقت جلو جلو ب کسی فکر نکن و تو ذهنت بزرگش نکن. منم ...

دقیقا 

تقصیر خود احمقم بود که رفتم هی چک کردم صفحه کاریش اینارو 

خیلی ازش خوشم اومده بود اولین بار بود که یکی اینقدر با معیارام همخوانی داشت