2777
2789
حس خوب😂😂نه جدی بگم واقعا حس خوبیه هرروز قد وبالاشو میبینم ذوقشو میکنم الهی خدا حافظ همه بچه ها باش ...

خدا حفظش کنه پسر من هشت سالشه میخواستم بدونم رفته رفته بهتر میشه یا نه 

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که ندارم بچه ولی تا وقتی بچه ان بنظرم شیرینی خودشون رو دارن بزرگ که میشن حامی و پشتیبان خوبی میشن و تکیه گاه برای خواهر و مادر 

البته همه بچه ای نیست اینجوری ده تا در صدتا بچه

یه پسر کوچولو دارم 

همسایم دو تا پسر داره خیلی با ادب و با تربیت هستن ماشالا 

همش فکر میکنم چه حس خوبیه پسر آدم بزرگ و آقا میشه🥺ذوق میکنم از فکرش 

ولی تا کوچولو هستن بغل کردنی و بامزه 

بزرگ که شدن دیگه‌ به راحتی بغلت نمیان و دلت برای کوچیک بودنشون تنگ میشه🥺🥲

پسره منم ۱۴ سالشه.تمام زندگی منه.قشنگ پشتمه و تکیه گاهمه حس میکنم.

بخدا یه بار شوهرم یکم صداشو برد بالا اومد گفت بابا صداتو نبری بالا واسه مامانمااااا و یه جوری گفت که شوهرم هیچی نتونست بگه🤣

تو خونه بلند بلند اواز میخونه جوک های بیمزه میگه .میاد بهو بغلم میکنه حرف زیاد میزنه.عشق زندگی و دلیل زندگیمه🥹🥰

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

من نه پسر دارم نه مادر شدم نه متاهلم  ولی با اجازتون نطرمو میگم 

یه پسر عمو دارم از بچگی پیش ما بزرگ شده اما کم کم که بزرگ میشه حامی میشه مرد میشه مثلا وقتی بهش نگاه میکنی میگی اع این همون بچه دیروزیه بود که بهش غذا میدادم الان خودش میره مواد غذایی میخره خلاصه خیلی کیف میده اما ترس سربازی رفتنو جدا شدن همیشه پیشته

اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

خدا حفظش کنه پسر من هشت سالشه میخواستم بدونم رفته رفته بهتر میشه یا نه

پسر من از اول اذیت کن نبود ماشالله

همیشه حرف گوش کنه و خیلی کمک حالمه تقریبا همه خریدای جزیی خونه رو انجام میده چیزی بخوام بلند میشع  میده و کلا کمک میکنه

انشالله عاقبت بخیر و موفق باشه الهی آمین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من خودم عاشق دختر بودم و هستم همیشه دوروبرم دختر بود ولی با اومدن پسرم به شیرینی جدیدی رو تجربه کردم پسر نور و زندگیه عزیزه خدا همه بچها رو برای مامان باباها نگه داره🥺😍

پسر من از اول اذیت کن نبود ماشاللههمیشه حرف گوش کنه و خیلی کمک حالمه تقریبا همه خریدای جزیی خونه رو ...

ماشاالله بهش خوشبختی شو ببینید عزیزم 

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

فقط بغل کردناشون که دیگه ازت بزرگتر شدن و تو بغلشون گم میشی🥲🥹ای خدااااا پسره من که همش منو میبوسه و قربون صدقم‌میره و گاهی هم با یه من عسل هم‌نمیشه خوردش🤣🤣ولی زود میاد از دلم درمیاره مهربونه فداش بشم.

ولی حس فشنگیه پسر داشتن و دیدن اینکه داره مرد میشه.و تو خونه دو تا مرد داری که عاشقتن و پشتیبانتن🥰

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
دلم ضعف رفت 🥲🥺 خدا حفظش کنه 😍😍🥰

مرسی عزیزه دلم.چون پرسیدی منم حسمو گفتم.

وگرنه اینجا بیای از پسرت بگی همه میگن وای بچه فقط دختر😑😑😄ما پسردارا معمولا کوتاه میایم.واقعا پسر و دختر هردو هدبه ی خدا هستن.

خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه