2777
2789
عنوان

شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست
شوهرت بشدت سرد مزاج هقبلش خودش نمی دونسته چون رابطه های زیادی نداشتیمشکلش همینه خیلی زن دوست نیسهر ب ...

خودمم گرم نیستم ، اصلا حسی نسبت به اینجور راطه ها ندارم اتفاقا شوهرم گرم تر از منه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب نیست ، یعنی من حسی به این رابطه ها ندارم 😶تو تاپیک های قبلم هم هست فکر میکنم یه چیز دردناکه و ل ...

ببین عزیزم عنوان تاپیک شما کاملا درسته شما همسرتان را دوست ندارید البته اصلا منظورم این جا پیدا کردن مقصر نیست کاملا واضح است که ایشان در جذب شما هنر زیادی به خرج نداده اند و حتی روابط زناشویی شما هم به درستی پیش نمی رود 

به نظرم برای بهبود شرایط زندگی خود صادقانه با یک مشاور صحبت کنید این سردی روابط چه در زندگی خصوصی چه در سفر و روابط عادی می تواند خدای ناکرده به زندگی شما آسیب‌های جدی وارد کند 

زن یعنی زندگی 

همسر منم خیلی کم حرفه یعنی بهتره بگم کلا حرف نمیزنه...بعضی وقتا صبح تا شب دوتا کلمه بیشتر بینمون رد ...

کارای دیگه چی ؟ مثلا برات پول خرج کنه ، کارای خونه رو بکنه ، باهات وقت بگذرونه و ... 

آره میفهمم ، واسه ماها که این چیزا برامون مهمه سخته !!! 😔

ببین عزیزم عنوان تاپیک شما کاملا درسته شما همسرتان را دوست ندارید البته اصلا منظورم این جا پیدا کردن ...

چقدر قشنگ و کتاب صحبت کردی 😍 

ممنون بابت راهنمایی هات ، مشاوره معمولا نمیاد یعنی میگه کار دارم وقت ندارم و ... یه بار که به زور بردمش مشاور تاحدی کمکمون کرد ولی باید بازم میرفتیم و اون دیگه نیومد مشاور 

کارای دیگه چی ؟ مثلا برات پول خرج کنه ، کارای خونه رو بکنه ، باهات وقت بگذرونه و ... آره میفهمم ، وا ...

کارای خونه تا حدودی چون خودش کارش زیاده..خرج میکنه برام در کل آدم خوبیه ولی کم حرفه خییییلی زیاد. باهام بیرونم بیاد تفریحم بریم کلا همینه که هست.‌‌زندکی باهاش کار هر کسی نیست...ولی مرد پاک‌و خوبیه

خب قشنگ بشین باهاش صحبت کن رک و رو راست حرف زدن خیلی از مشکلات رو حل می‌کنه ولی نمیدونم چرا ماها این ...

بابا ، تو عقد انقدر جدی باهاش حرف زدم ، قهر کردم ، با دلخوری باهاش حرف زدم تا جاییکه بهم گفت اصلا انقدر بهت زنگ میزنم تا خودت خسته شی ، ولی دو روز بعدش فراموش کرد 

الانم تو ایم دوسال بهتر شده ولی ذره ذررررره !!!!😐

منم با شوهرم اصلااااا حرف نمی‌زنیم گاهی وقتا میگم کاش شوهرم ی شنونده و گوینده خوبی بود برام ولی خودم ...

اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی خیلی مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش  اول پیش سه تا مشاور خانواده برین اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین  هرمشاور هم سه جلسه یک جلسه تنهایی شما و جلسه دوم شوهرتون تنها وجلسه سوم باهم بعد صحبت های سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسی 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
دوران عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سق ...

اخه صفاتی داشت که واسم خیلی مهم بود مثلا اینکه اصلا عصبی نباشه یا دوست دختر نداشته باشه و ...و فکر کردم کمتر مردی این مدلی و ... 

بابا ، تو عقد انقدر جدی باهاش حرف زدم ، قهر کردم ، با دلخوری باهاش حرف زدم تا جاییکه بهم گفت اصلا ان ...

خب دیگه طرف مدلشه تو با رفتارت تغییرش بده قدرت سیاست زن رو نادیده نگیر لازم بود برو پیش مشاور کتاب بخون 

جدی اون بیرون خبری نیست خیلیا خیانت میکنن کتک میزنن و یا حتی تا آخر عمر تنها میمونن

اخه صفاتی داشت که واسم خیلی مهم بود مثلا اینکه اصلا عصبی نباشه یا دوست دختر نداشته باشه و ...و فکر ک ...

الان آبجی گلم اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی  مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش  اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین هرمشاور هم سه جلسه بعد راحتر به نتیجه میرسی از نتیجه صحبت ها مشاورها 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چقدر قشنگ و کتاب صحبت کردی 😍 ممنون بابت راهنمایی هات ، مشاوره معمولا نمیاد یعنی میگه کار دارم وقت ن ...

عزیزم شما بزرگوارید من خودم رادیولوژیست هستم ولی روانشناسی ازدواج کار سخت و پیچیده ای است که تخصص من نیست 

خانم گلم شما از رفتارهای ایشان دلزده شده اید ولی این  نباید به معنی ناامیدی و یاس شما باشد خودتان به تنهایی به نزد یک مشاور خانم بروید و شرایط را واقع بینانه برایش تشریح کنید حق خانم متشخص و پر احساسی مثل شما بی توجهی همسر و لذت نبردن از زندگی مشترک نیست 

عادت به شرایط بی روح زندگی اشتباه بزرگی است که نشاط و شادابی را از بانوان ما می گیرد شاید آموزه های کارشناس متخصص و مشاوره همایش حرارت و گرمی را به کانون زندگی شما هدیه کند حیف شماست که بی تفاوت و سرد باشید 

زن یعنی زندگی 

لطفأ فوری به جدایی فکر نکنید همسر شما و خود شما صفات خوب زیادی دارید امیدوارم با پشتکار و آبه کار بردن دستورات مشاور خبر های خوبی از شادی و سرزندگی شما دریافت کنیم خوشبخت و سعادتمند باشید عزیزم 

زن یعنی زندگی 

خودش خیییلی اصرار کرد من برم اونجا ولی من نمیتونستم دوهفته اونجا باشم ، واااقعا اذیت میشدم آخه چه جو ...

همچین مواقعی از هم دور باشید 

به نظرم دیگران راحتتر میتونن اثر بگذارند