یعنی برم دکتر طب سنتی؟ خودش که پاشو از خونه بیرون نمیزاره
ببین گلم باید اطلاعاتت در این زمینه یعنی طبع سرد و خشک بالا ببری الان انقدر تقلب تو کار هست نمیشه اعتماد کرد خودت تحقیق کن کتاب بخون درمانش پیدا کن شوهر شما ب هیچ عنوان نباید سیگار و چای مصرف کنه ممنوعه...غذاهایی ک طبع سرد خشک دارن و لبنیات کلا ممنوع مگر شیرگاو محلی تازه با عسل اصل طبیعی پول دکتر و دارو بده ب عسل وحشی اصل معجون جولاب بخوره(بزن نت)ببین چطور جون میگیره بنده خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین گلم باید اطلاعاتت در این زمینه یعنی طبع سرد و خشک بالا ببری الان انقدر تقلب تو کار هست نمیشه اع ...
ممنونم از توضیحاتت گلم .اما مگه این آدم حرف گوش میده الان خوب هیچی که دیگه مثل مرده شده بزور دولقمه غذا میخوره اما قبلش اصلا حرف گوش نمیداد سیگار وقلیون میکشیدزیادم بهش گیر میدادم فحش میداد
به چندتا فالگیر معتبر زنگ زدم همشون گفتن براش کارت مرگ افتاده😭 میگفتن خیلی سنگینی ونحسی داره
جانم گلم شما سودا درمان کن ببین چ تاثیر شگفت انگیزی میبینی پول فالگیر بده انجیر خشک و عرق انیسون بخوره قطره گل سرخ و زعفرون ماده مفرح و ارامبخش و شادی اور جهان
میدونم درکت میکنم...میدونم ک خوب میشه شوهرت مطمئنم ب شرطی ک رژیم غذایی براش بنویسی از تو نت ایت الله ضیایی دکتر خیراندیش من مذهبی نیستم ولی دستورات عالی دارن اینا برای درمان سودا
به چندتا فالگیر معتبر زنگ زدم همشون گفتن براش کارت مرگ افتاده😭 میگفتن خیلی سنگینی ونحسی داره
اسی این رمال جادوگرا فقط پول میخوان شوهر منم همزاد داشت خیلی تو خواب و بیداری اذیتش میکردن دو ماه تموم حالش بد بود بدون من لحظه ای خونه تنها نمیموند یه موجودی اذیتش میکرد شوهرم روتو خواب میبرده پرتگاه میگفته خودتو پرت کن و... رفتم پیش یه سیدی سه سال پیش 300از ما گرفت اسمش یادم نیست اما شمارشو میتونم برات پیدا کنم.این که میگی افسردگی داره نیاز به درمان داره اما موقت میشه ارومش کرد.