2777
2789
عنوان

قابلمه های جهیزیم چطوره عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 62 پست
اتفاقا ظروف استیل نباید استفاده کرد .تو طب اسلامی منع شده ظروف استیل ظروف شیاطین هست .اگه اعتقاد به ...

🫢😐😐😐😐😐😐

مستند حرفت؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوبهبرا روزمره مناسبه

والا برا مهمون گرفتم 

دیگ الانم کو مهمون اخه 🤣

دم دستی ام چدن گرفتم باز

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تو استیل غذا میچسبه؟

منم شنیدم چون دمارو به سرعت انتقال میده برای پخت برنج مناسب نیس و میسوزونه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
مبارکت باشه عزیزممنم دوست دارم قابلمه هامو چدن بگیرمهم کناریا هم چندتا دم دستیولی میگن سنگین برای اس ...

نه بگیر خوبه . بهتر از تفلونه ک مریض بشه ادم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه قابلمه هم امده پیرکس شیشه ای اونم فکرکنم خوب باشه

اون فقط برای خورشت

بسیار شیک و خفن مبارک باشه خانوم پرستار:)))🫂

ممنون عزیزم💗💗💗

نه بگیر خوبه . بهتر از تفلونه ک مریض بشه ادم

دقیقا

تفلون بعد یه مدت خراب میشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
آره پیرکس هم خوبه ،خیلی سال پیش مامانم تو پیرکس غذا درست می کرد یه بار یکی شون ترکید من دیگه می ترسم ...

ماهم ی ظرف پیرکس داریم توش سیب زمینی سرخ کردیم چیزی نشد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

دقیقاتفلون بعد یه مدت خراب میشه

اره. بخدا بعد یه مدت چیزای سیاه کف قابلمه  میچسبه به برنج