2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
یعنی مامان بابات حرف نمیزنن داداش چی ؟؟من ی دوست داشتم دوراز جون تو بابا نداشت بعد خانواده شوهرش گفت ...

اگه همچین داداشی دداشتم که هیچ وقت ازدواج نمیکردم از زور بی کسی شوهر کردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کنین صبورانه بهش یاد بدین رفتار درست رو، اگه یه دفعه مجبورش کنین شاید بیشتر موضع بگیره و طرف خان ...

کاسه ی صبرم سراومده 🥲دیگه انقدر تحت فشار و کمبودم که نمیتونم کنترل کنم رفتارمو کوچک ترین رفتاری ببینم منفجر میشم دعوا میکنم.قبلا خیلی مدارا کردم اما باورت میشه تا حالا حتی بک شب هم حاضر نشده خونه ما بمونه با این که من چند شب تنها و بدحال بودم اما حاضر نشد از خونه دل بکنه

کاسه ی صبرم سراومده 🥲دیگه انقدر تحت فشار و کمبودم که نمیتونم کنترل کنم رفتارمو کوچک ترین رفتاری ببی ...

درکت میکنم واقعاحق دارین خیلی سخته .اینجور ادما نباید ازدواج کنن چون در حق طرف مقابل ظلم میکنن چون اصلا به این بلوغ و درک نرسیدن که ازدواج یعنی توافق دوطرفه و احترام به خواسته های همدیگه و فقط ادم از زندگی زده میشه تا یه سری چیزا که باید طرف مقابل خودش بفهمه و بلد باشه تازه بهش یاد بده رفتار درست چیه

هنوزم همونجوره؟من هنوز عروسی نکردم اما احساس میکنم منم به همین سرنوشت دچار شم شب عروسی

اره بعد بچه دار شدنم همینه مگه با دعوا بگم دوتایی بریم اونم که ازبس غر میزنه دعوا خوش نمیگذره میدونی اینا مارو دوست ندارن همیشه ام من مقصرم میگه مگه چیکار کردم یه مشت عقده گذاشت تو دلممم همین