2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 111 پست
بهم ثابت شده پدر مادرخواهر برادرم نهایتا اول نگران موقعیت خودشون میشنانگ بد تو درو همسایه بی ابروی ...

دقیقا همینه تو این یک و نیم سال که من و بچه هام خونه ی پدرم هستیم خواهرام خانوادمو مهمونی دعوت می کنن ولی ما رو نه. من و بچه هام خونه می مونیم اونا میرن مهمونی. چون پیش خانواده ی شوهرشون خجالت میکشن

اینا رو بگه ک میگن چ شوهر خوبی😁میخوای تو مشاوره نده 🤣

خب عزیزم وقتی میری دادگاه باید واقعیت رو بگی نباید که برای اینکه بتونی راحت تر طلاق بگیری هر چی عیب و مشکل و جرم و بدبختی‌ هست رو بگی همسرم داره 

ایشون خودش گفت همسرم دست بزن نداره ، فحاشی نمیکنه ، اعتیاد به مواد نداره

مشکل همسرشون همین هست که چسبیده به ترید و سرکار نمیره و به جاش خانمشون کار می‌کنه 

اینم بله یک دلیل هست برای طلاق 

دلیل کمی هم نیست 

اما کل صحبت من این بود که برای اینکه راحت تر طلاق بگیری نباید هر چی بدبختی و مشکل هستو بگی همسرم داره 

بالاخره قاضی اونجا از همسرشون سوال می‌کنه واقعا این مشکلاتی که خانم گفته رو داره یا نه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عزیزم وقتی میری دادگاه باید واقعیت رو بگی نباید که برای اینکه بتونی راحت تر طلاق بگیری هر چی عیب ...

خب اگه اول همه خوبیا رو بگه بعد بدیها رو اونم انقد کمرنگ، دادگاه میگه شوهر ب این خوبی برو باهاش بساز ایرادم نگیر

اگه قرار ب واقعیت گفتنه باید از بیکاری ،نداشتن رابطه ۴ ساله، خرجی ندادن، اعتیاد به ترید هم گفت اونم اول جلسه

دقیقا همینه تو این یک و نیم سال که من و بچه هام خونه ی پدرم هستیم خواهرام خانوادمو مهمونی دعوت می کن ...

ببین درسته حقه حرفم ولی ب اونا هم حق بده

تو این دنیا هرکی برای خودش میجنگه 

با اسی هستم میگه برادرم دلش برای شوهرم میسوزه

برادرت دلش برای خودش میسوزه ک فردا روز انگ خواهر مطلقه بهش نخکره یا نخواد کمک مالی بهش بکنه ولی اسی هم باید برای خودش بجنگه

راستی اگه نمیخوای جدا شی چرا یه مدت بچه ها رو نمی ریزی سرش ک انقد راحت ب جدایی فگر نکنه

وقتی پای بچه در میون نباشه همه راحت طلاق رو انتخاب میکنن

ببین درسته حقه حرفم ولی ب اونا هم حق بدهتو این دنیا هرکی برای خودش میجنگه با اسی هستم میگه برادرم دل ...

نمی بره بچه ها رو. بعدم بچه ها مدرسه دارن یکیشون کلاس اوله یکیشون دوم. اذیت میشن. 

عزیزم حرفایی که میزنم خودم امتحان کردم . همسرم سه سال سر  کار نمی‌رفت. چون ما اجاره خونه می‌گرفتیم مخارج خونمونو آماده بود . منم خیلی قانع و با درک . همیشه هم دلم براش میسوخت.  دیدم با دلسوزی من چه ظلمی به همسرم کردم 

نزاشتم راحت خونه بمونه همش خواسته هامو زیاد کردم . مجبورش کرد یه خونه بخره . ماشینشو فروختم . انداختم داخل بدهی . انقدر بهش فشار آوردم تا مجبور شد  شغل جدید بره. اجاره خونه پای بدهی رفت برای خرجی موند . مجبور شد مغازه لوازم يکی  بزنه .شکر خدا الان به کارش چسبیده .در اولین قدم به مادرشوهرت بگو اجاره نده . هیچ مواد خوراکی قبول نکن تحت فشار قرار بگیره میره سراغ شغل