2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرتون چقدر رو زندگیاتون تاثیر داره❤️‍🩹❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا متوجه شدم همسرمم فقط تظاهر بودهعلنن خواهراشو تشویق میکنه حتی شب میفرسته خونه های اوناخیلی اذیت ...

همسرتان مشکل روانی دارن

ادم با روان سالم، خواهرشو تشویق به اینکار نمیکنه

ازش جدا شو، ممکن سندرم کاکولد داشته باشه! 😂🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

درکت میکنم

زندگیت چقدر شبیه منه

من آدم مذهبی ای نیستم حجابم هم معمولیه ولی خیلی چارچوب داشتن برام مهمه خیلی خیلی زیاد

منم با یه ادم به ظاهر مذهبی عقد کردم و دقیقا سر همین ماجرا تو همون عقد جدا شدم . فقط میتونم بگم لحظه ای نیست که خدا رو بابت نجات پیدا کردنم شکر نکنم! هرگز حاضر نبودم تو اون خانواده بچه مو بزرگ کنم!

هرکی هم میگه خانواده مهم نیست حرف مفت میزنه. خونواده ، عقایدشون و فرهنگشون دقیقا به اندازه خود اون آدم اهمیت داره!

در ضمت حتی لحظه ای شک نکن که خود پسره هم از همون قماشه یا به مرور زمان متوجه میشی مسائل بسیار زیادی وجود داره که از نظر تو خیلی مهمه اما از نظر اون نه چون اون تو اون چترچوب خانوادگیه هیچوقت نبوده ! هر چی هم با خانوادش متفاوت باشه به هرحال بین همونا بزرگ شده و شک نکن رفتارهایی از اون ها رو به ارث برده ازشون و طبق فرهنگ همونا تربیت شده !  مخصوصا اینکه میگی از خونوادش دفاع هم میکنه...

من تجربه خودم نشونم داد به مرور زمان متوجه چیزای خیلی بیشتری هم میشه آدم جوری که باورت نمیشه این همون آدمیه که کوچیکترین شکی بابتش تو دلت نبود ! و همه اینا دقیقا بستگی به همون خونواده ای داره که توش بزرگ شده!

من جات بودم جدا میشدم چون خودم یه روز جای تو بودم...

غم جدایی خیلی راحت تر از یک عمر حرص و جوش خوردنه. از زندگی سیرت میکنه این موضوع

ایناهم بمن کاری ندارن ولی نمیتونم این چیزاشونو تحمل کنمهرسری میرم خونشون میریم بیرون این پسرا با چند ...

اگر اینقدر اذیت میشی دوراه بیشتر نمیمونه.

یا جدا شی یا

از همسرت بخوای کلا قطع رابطه کنه فقط عید و عروسی و عزا همو ببینید البته اگر قبول کنه و قول بده تا آخر عمرش این قول رو نشکنه.