یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ببین سن ازدواج هست اما شرایط جامعه کاری کرده که سن ازدواج نباشه شما تصور کن یه پسر نهایتا 24 سال درس ...
خوب در عوض چون تعداد بچه ها کم شده معمولا خانواده ها حمایت میکنن دیگه
مثل قدیم نیست پسرو بعد ازدواج کلا رها کنن
حالا من بیشتر نظرم روسن دختر بود
وگرنه درمورد پسر که اصلا و ابدا به پسر بیکار و دانشجو ختی فکر هم نمیکنم بعنوان شوهر
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
این سریال خیلی بی محتواس اصلا داستان خاصی نداره فقط الکی الکی بحث میکنن ، همون فصل از پایتخت که رف ...
والا ما که تمام فک و فامیل و دوستا و همکارامون نگاه میکنن و لذت میبرن یک ۴۰دقیقه از لهجه شمالی و زیبایی های بصری لوکیشن فیلم و تیکه های جالبشون لذت میبریم و میخندیم دورهم
بزرک و کوچیک هم نداره
یعنی من تا حالا یه نفر در واقعیت ندیدم بگه پایتخت چرته یا دوست نداره
فقط تو نی نی سایت میبینم !
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
انگار۲۶/۲۷سالشونه که میگفت ۲۷ساله با نقی زندگی میکنم
اگه فصل 1 رو یادت باشه، هما و نقی 10 سال بود که ازدواج کرده بودن
اگه اشتباه نکنم
اون موقع سارا و نیکا 6 سالشون بود
یعنی 27-4=23
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
قبل اینکه ساخته شه و پخش شه مردم منتظرش بودن ، از وقتی پخش شده انتقاده که به سمتش سرازیر شدهاصلا فاز ...
انتظار میره بعد از اون گند فصل 6، یه چیز خوب بسازن
فصل 5 از اول خیلی خوب شروع شد اخرش یکم مسخره شد
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03