2777
2789
عنوان

چقدر مردا بعضی وقتا بیشعور میشن

430 بازدید | 23 پست

با شوهرم دیشب سر خانوادش بحثمون شد آشتی کردیم .

صبح ام زنگ زدم بهش گفتم دارم میرن خونه مامانم افطار بیا گفت باشه ظهر زنگ زدم ببینم از سرکار رفته خونه سرسنگین بود.

عصری اذان میدادن اومد خونه ی مامانم نشست با اخم افطار کرد بعدشم گوشی دستش گرفت تند تن. چت میکرد حرف نمیزد

بگو بیشعور بی تربیت این بی احترامی نیست به پدر من؟

ننه ش یهو زنگ زد که میخان برن خونه ی مادربزرگ من عیددیدنی ماهم بریم باهاشون نطقش باز شد گفت میای بریم باهاشون؟ اگه نمیای من خودم برم با مادرم اینا

منم به مامان بابام گفتم همگی رفتیم باهم

منم تلافی کردم با اخم با مادر خواهرش احوال پرسی کردم خونه ی مادربزرگمم مادرش اینارو محل نکردم یه کلمه هم باهاشون حرف نزدم.

گفتم چیزی که عوض داره گله نداره

پدر من بتو بی تربیت احترام گذاشته رفته افطار خریده آورده تو اومدی با اخم نشستی اونجا چه مرگته با کی قهری؟

حالا برم خونه ی مادرشوهرمم همین حرکتشو تکرار میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مردا نامردترین آدمای روی زمینن که خوبی هات رو تا وقتی به نفعشون باشه یادشون میمونه

هیچ درک نمیکنه باردارم

مرده شور خانوادشون ببرن که هرموقع میان خونه ی ما میرن دعواس

یه وقتایی یه چیزایی بهت می گن یا حرکت هایی انجام می دن که باورت نمی شه همون آدم قبلیه

آخه زشته خیلی خجالت کشیدم جلو بابام

بعدشم یعنی چی من میرم اگه تو نمیای ؟

مرد با خانواده ش میره هرجا نه تنها

آخه زشته خیلی خجالت کشیدم جلو بابامبعدشم یعنی چی من میرم اگه تو نمیای ؟مرد با خانواده ش میره هرجا نه ...

چی بگم والا،دلش از جای دیگه پر بوده معلومه.بی خیالش‌.آرامش داشته باش.مهم خودت و بچه هستین