2777
2789
عنوان

باهاش شوخی کردم ناراحت شد

223 بازدید | 10 پست

با نامزدم و خواهرش رفته بودیم بیزون بعد من تو داشبورد ماشین کش پول پیدا کزدم،خواهرشوهرم گفت بنداز بره با خنده گفتم ولش کن بوی پول میده برکت میاره خواهرشوهرمم خندید گفت اه نیما اینمکردی شبیه خودت، کثیفیش به خودت رفته نامزدمم خندید گفت پول دوستیت به کی رفته؟؟ منم گفتم من اگه پوب دوست بودم هیچوقت با تو وارد رابطه نمیشدم. بعد ناراحت شد😂😂بعدش اوکی شد 

خب بابا راست میگم دیگه من یه زمانی با این دوست بودم که پول تاکسی هم نداشت، الان خداروشکر خوب شده ولی اون موقع... 

حرف بدی زدم؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حداقل جلوی خواهرش به روش نمیاوردی! غرورش چی؟

خب شوخی کردم فکر نمیکزدم ناراحت بشه

خواهرشه دبگه، خواهر من که نیست

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

خب جوابشو دادی هم خودش ضایع شد هم خواهرش🤣

😂😂

خیلی حرفت بد بود، مرده غرور داره

ازش عذر خواهی کردم ولی حس کردم ناراحت شد

من که تجربه ای ندارم ولی هرکیو دیدم تو زندگیش موفق بوده، اینجوری که هم خودت باید اعتماد بنفست بالا باشه مثلا اگر اتفاقی افتاد که ناراحت شدی باید خیلی جدی و با اعتماد بنفس دربارش حرف بزنی و اینکه خودتم همش از همسرت تعریف کنی... کلا چیزی که مردا دوس دارن اینکه فکر کنن خفنن، مثلا داداش من ی مغازه میره میاد یجوری سیس میگیره انگار مغاز رو خریده آورده، مخصوصا اگر با کارت خودش باشه... 🤌 درواقع پشت ظاهر مردونه یک پسر بچه وایساده که دوس داره ازش تعریف کنن

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

من که تجربه ای ندارم ولی هرکیو دیدم تو زندگیش موفق بوده، اینجوری که هم خودت باید اعتماد بنفست بالا ب ...

کاملا درسته، منم از این به بعد بیشتر دقت میکنم