ملودی_ماکانی مدیر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 1214 عنوان سفر به دبی | مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 94 پست من سفر خارج از کشور زیاد رفتم ولی به کشوری که نیمه اسلامی باشه نرفتم به خاطر همین من نمیدونم توی دبی باید چه جوری لباس بپوشم محجبه و...یا برای دبی سایت معتبری که بلیت کنسرت بفروشه رو هم پیدا نکردم بعد از پسراش میترسم کسایی که رفتن اگه میشه لطفا راهنمایی کنن بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️ 1404/01/06 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ay1380 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 9723 فرق بین ستاره ها رو تو میدونی؟ اصلا نیاز نیست مسافرت بریحتی تو سایت ها هم میتونی ببینی که هتل های ۵ ... میشه تاپیکو قفل کنی عزیزم
nsslayer عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1721 شما پولتو دور نریز تا اخر عمرت بمون خونت بپوس به من چه منم خوشم میاد بریزم دور همه جارو بگردم بعد بم ... چرا بپوسم وقتی از جنوب تا شمال کشورم همه چیز داره بخاطر عقده گشایی و دیسکو برم پولمو بریزم تو جیب سگهای صهیونیسم بعدم که مردین با اونا محشور شین
ay1380 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 9723 چرا بپوسم وقتی از جنوب تا شمال کشورم همه چیز داره بخاطر عقده گشایی و دیسکو برم پولمو بریزم تو جیب سگ ... مگه من گفتم حتما سفر خارج؟؟؟ من سفر ایران بیشتر تو اولویتمه شمایی که برای مسافرت رفتن مردم میگی عقده گشایی معلومه خودت چه قدر عقده ای و حسود هستی لطفا ریپلای نکن چون نه نگاه میکنم نه جواب میدم براتون موفقیت آرزو میکنم
ay1380 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 9723 چرا بپوسم وقتی از جنوب تا شمال کشورم همه چیز داره بخاطر عقده گشایی و دیسکو برم پولمو بریزم تو جیب سگ ... عزیزم اگه با حرفام ناراحتتون کردم معذرت میخوام🌸هرچند حرفای شمام خوب نبود هرکسی سبک زندگی و علایق خودشو داره درست نیست بگین عقده ای. شبتون خوش
nsslayer عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1721 عزیزم اگه با حرفام ناراحتتون کردم معذرت میخوام🌸هرچند حرفای شمام خوب نبود هرکسی سبک زندگی و علایق خو ... ۱۳ سال ازت بزرگترم بهرحال دیدگاه ها متفاوته و ممنون از بزرگ بودنت بخاطر دلجویی