2777
2789
دقیقا حالا اگه میگفتن نه بقیم میگفتن ن متنفریم😂

چون یه انرژی آدم از تاپیک میگیره اکثرا اونایی که همسو با این انرژی هستن کامنت میزارن فکر میکنم پست اول انرژی خوبی داشت که اونایی که وایب خوب داشتن در ادامه کامنت گذاشتن

دقیقا حالا اگه میگفتن نه بقیم میگفتن ن متنفریم😂

پستای شمارو چندبار دیدم نمیدونم چرا از دلخوشی و شادی و عشق بین زن و شوهرا ناراحت میشی🤔🤔

واقعاً چندتا تاپیک مختلف شمارو دیدم دائم در حال کنایه زدن و حرص خوردن هستین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه تبدیل به هیجانات جدید شده

اصلا حرفاتون موردقبول نیست چون بعد یه مدت هیجان فروکش میشه چون هرروز باهمید و کنار همید 

هیجان واسه دوران دوستی و نامزدیه نه چندین سال بعد ازدواج البته شاید شما استثنا باشی😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

بعد ده سال خیر 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
پستای شمارو چندبار دیدم نمیدونم چرا از دلخوشی و شادی و عشق بین زن و شوهرا ناراحت میشی🤔🤔واقعاً چندت ...

پستای شمارو هم دیدم زبون تیز و تندی داری و رو من ریپ میزنی و خودتو قاطی حرفای من میکنی😅

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
خدایا شکرت بمونید برای هم

❤️‍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
اصلا حرفاتون موردقبول نیست چون بعد یه مدت هیجان فروکش میشه چون هرروز باهمید و کنار همید هیجان واسه د ...

مجرد هستی ؟

چون اصلا اینطور نیست 

و از بی خبری و بی اطلاعی نشات گرفته تفکراتت 

زتدگی مثل رود زنده س و جریان داره و هر روز ماجراهای جدید 

مرداب که نیست

اواخر احساس میکنم دوسش ندارم

مشکلی هم نداریم...تحصیلکرده س...خسیس نیست....مستقله و تابع خانواده ش نیست....اهل مسافرته....دست بزن نداره...شکاک و بددل نیست....هیز و چشم چرون و اهل خیانت نیست

⁦♥️⁩

پستای شمارو هم دیدم زبون تیز و تندی داری و رو من ریپ میزنی و خودتو قاطی حرفای من میکنی😅

انشاءالله تو زندگیت عشق واقعی رو تجربه کنی که اینقدر از عاشق بودن بقیه حرصت نگیره