develop مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 عنوان چجوری مخ پسر پولدار رو بزنیم❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 79 پست پسر خوبیه دندونپزشکه فامیله خیلی دورم هست و خوشتیپ و خوش قیافه دخترم خالمم زیاد میره پیشش برا دندونش میگم مخشو بزن بیاد بگیرتت ولی خب بلد نیست چجوری رفتار کنه؟باید چیکار کنه؟پسرا چجوری جذب کسی میشن؟ 1404/01/06 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
develop مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 چه دغدغه آرومی وای .منم یه کراش زده بودم انقد خودمو کشتم که یااادم بره میترسیدم مانع بشه نتونتم به ه ... وای دیگه داره دیر میشه همه دارن شوهر میکنن اینم درسش تموم شده به هدفش رسیده الان دنبال یه کیس مناسبه خب
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 5623 وای اینم بلد نیست که پسره میگه حرف بزن این پا میشه میره پیش مامانش😭😂میگه میترسم از دستش بدم همچین ... حالا فعلا اینقدررر خودتو درگیر نکنه به دست نیاورده که از دست بده بعدم شاید طرف دوست دختر داره فقط معیارتون پوله؟؟؟ اصلا آدم خوبیه ؟؟
ronk عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4194 دانشجوی فرهنگیانهظاهر خوبیم داره اون پسره فک کنم با یکی هم سطح خودش ازدواج کنه .بنظرم الکی وقتتونو هدر ندین اگه ازدواج میکرد تو دانشگاه یکی همسطح خودشو قبول میکرد از بین اون همه دختر .مخشونم به این زودی زده نمیشه.
develop مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 دور ور خانواده پسر بچرخه امکانش نیست متاسفانه از کجا اونارو پیدا کنه بچرخه اخه😭😂
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 5623 وای دیگه داره دیر میشه همه دارن شوهر میکنن اینم درسش تموم شده به هدفش رسیده الان دنبال یه کیس مناسبه ... حالاا صبر کنه شاید یکی اومد سمتش
ronk عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4194 وای دیگه داره دیر میشه همه دارن شوهر میکنن اینم درسش تموم شده به هدفش رسیده الان دنبال یه کیس مناسبه ... خب آخه شکار دندون پزشک چه کاریه خواهرم😂😂😂💅🏻💅🏻اتفاقا خیلی طول میکشه .مخش زده نمیشه
ronk عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4194 امکانش نیست متاسفانه از کجا اونارو پیدا کنه بچرخه اخه😭😂 چند سالشه دختر خالت
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 5623 من به شخصه نمی پسندم دختره بره سمت پسر تهش تو چشم باشه اونپیشنهاد بده
develop مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 حالا فعلا اینقدررر خودتو درگیر نکنه به دست نیاورده که از دست بده بعدم شاید طرف دوست دختر داره فقط مع ... بله خوبه خوش اخلاقه گفتم دیگه بقیرم نمیدونم حالا دوست دختر داره یا نه
develop مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 اون پسره فک کنم با یکی هم سطح خودش ازدواج کنه .بنظرم الکی وقتتونو هدر ندین اگه ازدواج میکرد تو دانشگ ... نمیدونم
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 5623 بله خوبه خوش اخلاقه گفتم دیگه بقیرم نمیدونم حالا دوست دختر داره یا نه شاید داره اول مطمن بشه الکی رابطه اونا نریزه بهمبعدم هیچ کس خودشو نشون نمیده اولش ک همه خوبن اولش
____elena____ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3697 اون پسره فک کنم با یکی هم سطح خودش ازدواج کنه .بنظرم الکی وقتتونو هدر ندین اگه ازدواج میکرد تو دانشگ ... حالا مگه دندونپزشک سطحش خیلیییییی از معلم بالاتره؟به نظرم از نظر اجتماعی به هم میخورن
develop مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 830 خب آخه شکار دندون پزشک چه کاریه خواهرم😂😂😂💅🏻💅🏻اتفاقا خیلی طول میکشه .مخش زده نمیشه پسره نخ میده این ابله نمیگیره😂😂میگه یکم از خودت بگو از دانشگاه اینم جواب کوتاه و سرد