2777
2789
عنوان

چرا طلا و پول اینقدر برای خانم ها مهم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 44 پست

موافق نیستم . خوبه ک زن کار کنه ولی ب عهده خودشه این تصمیم و اینکه مرد و زن برابر نیستن 

زن در برابر استرس محیط کار و فشار زندگی خیلی زودتر فرسوده میشه و اونوقت همین همسرش بعدا تیکه میندازه ک پیر شدی

توانایی جسمی خانما محدود تره چه بخوایم بپذیریم چه نپذیریم

مگر کار سبک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کی از پول بدش میاد ؟

پول غیر اینکه ارامش میاره ؟اینده درست میاره؟

پول داشته باشی میتونی بچه دار شی ایندشو تامین کنی 

نداشته باشی بچه ام تعطیله ،سفر تعطیله ،خوش گذرونی تفریح همه چیییی 

پول واقعا مهمه 

بعدشم کی گفته زنم باید حتماااا کار کنه ، کدوم کار ؟ کاری که پایه حقوقش تا پارسال ۷ تومن بود ؟ چقدر کار کنه که راضی بشید ؟ 

بیاد خونه هم بشور و بساب و بچه داری و شوهر داری و فامیل داری و ....

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بایدی در کار نیست من یه تایمی کار میکردم بعد از یه مدت دیگه سرکار نرفتم همیشه ام درآمدم واسه خودم بود، همسرمم بدون اینکه خودم بگم به حسابم پول میزنه

خداروشکر دیدگاه همسرم شبیه شما نیست

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

من خودم شاغلم

هر چی هم درآمد داشتم توی همین خونه خرج شد

اما در کل این مدل حرفا مختص کشورهای اروپاییه 

شما نمیتونی بگی بیا مدل اروپاییا زندگی کنیم ولی توی کشوری زندگی کنیم که قانون فقط طرف مرده

حتی خود مردها هم حال میکنن با این قضیه

هر وقت مردها رفتن قوانین رو عوض کردن (حق طلاق، حق حضانت، ارث، دیه، تمکین) اونوقت میتونن بیان از این شعارای فرنگی بدن

من به عنوان یک زن توی این کشور حتی اجازه ندارم بدون امضای شوهرم با پول خودم برای دختر خودم حساب باز کنم، بعد بیام بگم بله بله باید همه چی برابر باشه و فلان!!!!!

ول کنید بابا، برید کار کنید جیک هم نزنید که خوب جایی افتادید

یاد اون پسره تو جیران افتادم که میرقصه پسری که تو نی نی سایت پست بزاره🥳

والا خواجه های دربار مامرد تر بودن

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
من خودم شاغلمهر چی هم درآمد داشتم توی همین خونه خرج شداما در کل این مدل حرفا مختص کشورهای اروپاییه ش ...

👍👍👍👍👍👍

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
بایدی در کار نیست من یه تایمی کار میکردم بعد از یه مدت دیگه سرکار نرفتم همیشه ام درآمدم واسه خودم بو ...

واقعا ب این میگن مرد ، قدرشو بدون

میدونم مشکلات زندگی زیاده ها و خانما هم باید در‌ک کنن

ولی زن ب عهده خودشه ک کار کنه یا نکنه بایدی در کار نیست

واقعا ب این میگن مرد ، قدرشو بدونمیدونم مشکلات زندگی زیاده ها و خانما هم باید در‌ک کننولی زن ب عهده ...

ممنون عزیزم خداروشکر هیچ وقت بحث مالی نداشتیم حتی وقتی مشکل مالیم داشتیم بازم در حد توانش به خواسته هامون می رسید

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

والا خواجه های دربار مامرد تر بودن

زنان دربار هم در برابر پول همسر خونه زندگیشون جمعوجور تر و سرویس دهی و اخلاقشون بهتر بود... الان با پول اقایی حال میکنن پاساژ گردی و استخر و باشگاه و ارایشگاه بعدش خونه بمب خورده پاچه هم میگیرن.

استارتر به عنوان کسی که بالای بیست ساله شاغلم، جواب میدم. خانمها نیاز به پشتوانه دارن به خصوص اگر خونه دار باشن و درآمدی نداشته باشن. بحث علاقه به پول و طلا نیست، به هر دلیلی اگر اون زندگی از هم پاشید و امکان برگشت به خونه پدر نبود، یه مال و منال داشته باشن که زندگیشونو جمع و جور کنن.

من از ۲۲ سالگی کار کردم خونه و ماشین و سرمایه از خودم دارم و چیزهایی که به دست آوردم از تلاش خودم بوده و یک ریال از جیب شوهرم نیست. ولی خانمهای خانه دار را درک میکنم، همه آقایون مثل هم نیستن یکی با میل و رغبت به همسرش پول میده یکی با منت یکی هم اصلا نمیده. 

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

چون معمولا خانوما درآمدشون پایین تره و تو جامعه ما اداره ی اقتصاد خونه رو دوش مرد بوده همیشه 

و خب قاعدتا مردیکه درآمد نداره نباید یکی دیگه را باخودش همراه کنه و تو فقر اذیت کنه 

اول باید به درآمد برسه و بعد فکر زندگی مشترک باشه 

همه چیز احساسات نیست باید منطقی به زندگی نگاه کرد