2777
2789
عنوان

چقدر ی آدم میتونه حروم لقمه و حیوون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 69 پست
یکی نیست بهش بگه حالا صبر کن اگر پسره نگه ات داشت و باهات موند بعد جوگیر شو ...جوجه رو آخر پاییز می‌ ...

والا خدا خیلی براش ساخته 

برای ی نامرد

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

وای چقدر عجیب.چطور تونست شوهر اونور ابی پیدا کنه؟؟ میگن پیامبر واسه زشتا دعا کرده

درست میگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از خودم هزاران بار بدم اومد که به ی خر محبت کردم

فدای سرت آبجی گلم ،دیگه حواست رو شناخت های ادم ها کلا جمع کن ک اینجور سمی ها سریع تشخیص بدی ازت سواستفاده نکنن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
احتمالا مواد مصرف می کنه (موادی که مغز به هم می ریزه مثل شیشه)ما یه آشنا داشتیم این طوری بود مثلا رو ...

نه عزیزم مطمئنم مواد نمیزنه و ذات خود حیوونشه

میدونستی این‌افراد خوشبختر میشن هرچی‌بی احساس تر باشی و خودخواه تر موفقتری شوهرم چندین سال پیش رفیقی ...

دقیقا همینجوریه

چقدر عجیب

نه عزیزم مطمئنم مواد نمیزنه و ذات خود حیوونشه

فرض کن اون پولها رو صدقه دادی رفته 

اصلا پیام ها رو نرو نگاه کن تا اعصابت به هم نریزه 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

نمیکنم ولی اشکم دراومد

حق داری شدیدا درکت میکنم ولی اونی که پشبمون میشه اخر خودشه. برای من نزدیک ۱۰ساله زنگ میزنه خونه پدری و میگه به فلانی بگید زنگ بزنه که؛ عمرا زنگش بزنم چون ادم عاقل از یه ریسمون دوبار گزیده نمیشه. هم برای من هم برای تو تجربه شد که صدمون رو برای هیچ احدالناسی نزاریم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

حسادت بهش میکنید؟چرا وقتی هیچ ارتباطی بینتون نیست بهتون فحش بده؟!

نه عزیزم هیچکس به اون حسادت نمیکنه مطمئنم

مریضه

حق داری شدیدا درکت میکنم ولی اونی که پشبمون میشه اخر خودشه. برای من نزدیک ۱۰ساله زنگ میزنه خونه پدری ...

ادمهای سواستفاده گرهیچوقت پشیمون نمیشن چون افراد دیگه اییو برای سواستفاده پیدا میکنن 

حق داری شدیدا درکت میکنم ولی اونی که پشبمون میشه اخر خودشه. برای من نزدیک ۱۰ساله زنگ میزنه خونه پدری ...

دقیقا