dokhtrroyaiii مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 عنوان یاد ندادن کار ب نیرو | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست من ی بار رفتم ی جا سرکار کارم سفارش گرفتن بود تو کافه ببینید طرف هر کار میگف انجام میدادم ولی کار بهم یاد نمیداد مثلا چجوری بفروش و... ولی فقط کار میکشید چرا بنظرتون ؟ خب وقتی کارو بلد باشم فروششون ام میره بالا یاد نداد ک چی بشه ؟؟ هرچه در جستن آنی ،آنی 1404/01/06 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 این شمایی که باید تصمیم بگیری چه چیزی برات مهم تره. من یه آدم رندوم توی اینترنتم. نظر من و بقیه باید ... چ جالب چقدر خوب اومدی تاپیکم خدا رسوندت منم علاقه دارم ب خیاطی ولی هیچییییی بلد نیستم و نمیدونم باید از کجا شروع کنم و ایا درامد داره این کار یا نه هرچه در جستن آنی ،آنی
parisatity عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 163 چ جالب چقدر خوب اومدی تاپیکم خدا رسوندت منم علاقه دارم ب خیاطی ولی هیچییییی بلد نیستم و نمیدونم باید ... خیاطی زنانه بله. شخصی دوزی، بله. مزون دوزی، بله. اگه سنت پایینه میتونی دوساله یاد بگیری اما آموزشگاه فایده نداره. باید تجربه کرد.
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 خیاطی زنانه بله. شخصی دوزی، بله. مزون دوزی، بله. اگه سنت پایینه میتونی دوساله یاد بگیری اما آموزشگاه ... تو کارگاه خیاطی برم خوبه ؟ اگهی هاشون تو دیوار زیاد دیدم مثلا بسته بند و... هرچه در جستن آنی ،آنی
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 خیاطی زنانه بله. شخصی دوزی، بله. مزون دوزی، بله. اگه سنت پایینه میتونی دوساله یاد بگیری اما آموزشگاه ... وضعیت حقوق ها چطوره ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
parisatity عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 163 وضعیت حقوق ها چطوره ؟ من که شیراز هستم ، خوبه. لباس عروس یاد بگیر. لباس محلی یاد بگیر. یه لباس محلی اجرتش در حد لباس عروسه. لباس مجلسی اجرتش بالاست.
parisatity عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 163 تو کارگاه خیاطی برم خوبه ؟ اگهی هاشون تو دیوار زیاد دیدم مثلا بسته بند و... کارگاه خیاطی ابدا. ذوقت رو کور میکنه. درآمدش پایینه ، جای پیشرفت نداره. فرسوده میشی.
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 کارگاه خیاطی ابدا. ذوقت رو کور میکنه. درآمدش پایینه ، جای پیشرفت نداره. فرسوده میشی. پس کجا و چجوری یاد بگیرم ؟ اموزشگاه فنی؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
parisatity عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 163 پس کجا و چجوری یاد بگیرم ؟ اموزشگاه فنی؟ خیاط های شخصی دوز. من اینجور یاد گرفتم. مردانه دوزی رو یجا و کت دوزی جایی دیگه. لباس مجلسی رو یجای دیگه و لباس عروس هم پیش یک خانم توی پاساژ که فقط کارش دوخت و اجاره و فروش لباس عروس بود. کلا شش سال وقت گذاشتم.
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4391 خیاط های شخصی دوز. من اینجور یاد گرفتم. مردانه دوزی رو یجا و کت دوزی جایی دیگه. لباس مجلسی رو یجای د ... درامدت چطوره هرچه در جستن آنی ،آنی