2777
2789
عنوان

اگه پدرتون 70 میلیون پول تو جیبی بده حاضرید کارنکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 87 پست
وای خاک به سر من بکنن.تا حالا به گوش من یکی نخورده😂😂😂

چی‌به گوشت نخورد

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه هر قشری تو سرکار هستن اینش آزار دهندس

اولا بستگی داره چقدر کار شما تخصصی باشه و نوع کارت چی باشه، بله ممکنه مثلا شما مهندس خط تولید باشی و حتی کارگر بی سواد هم سر و کار داشته باشی ولی مثلا اگه تو یک شرکت مشغول کار باشی و بیشتر افراد تخصص های مشابه داشته باشن، اسن حالت کمتره،

ثانیا، چرا ازار دهنده؟ یاد میگیری با ادم های مختلف چطور باید رفتار کرد و این خودش یعنی رشد شخصیت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حس مفید بودن نمیگیرم از این سبک زندگیلش و لوش بازیا حالم بدتر میکنهتاره فکر میکنم پس. حق داشت ولم کن ...

ماشاله هزار ماشاله. واسه زرنگ و کاری بودن هم باید ژنشو داشته باشی.ارثیه دیگه.

اولا بستگی داره چقدر کار شما تخصصی باشه و نوع کارت چی باشه، بله ممکنه مثلا شما مهندس خط تولید باشی و ...

من رشته ام فنیه ارشد برق دارم یه مدت توی کارخونه ها کارکردم که همه پرسنلش غیر از من مرد بودن.خیلی اذیت شدم.احتراممو داشتن اما خیلی بد بود نمی دونم چطور توصیف کنم.اخرش استعفا دادم و از سر روانشناسی خوندم

من رشته ام فنیه ارشد برق دارم یه مدت توی کارخونه ها کارکردم که همه پرسنلش غیر از من مرد بودن.خیلی اذ ...

خب به روحیه شما نمیخورده رشته ات، من خودمم مهندسم و هم دانشگاه هم سر کارم اکثرا اقایون خیلی خیلی بیشتر از خانم ها بودن البته کار تو محیط کارخونه متفاوته، الان شما روحیه ات برای روانشناسی مناسب تر بوده، قطعا تو همین زمینه هم باید کار کنی وگرنه ادم چرا باید بره درسشو بخونه وقتی نخواد استفاده کنه ازش

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب به روحیه شما نمیخورده رشته ات، من خودمم مهندسم و هم دانشگاه هم سر کارم اکثرا اقایون خیلی خیلی بیش ...

یه مدت کار کردم.و همونجا به طور اتفاقی با همسرم اشنا شدم.اینقدر جون کندم درس خوندم اونهم کنکور دهه هفتاد،یکی از بهترین دانشگاهای درجه یک هم کارشناسی هم ارشد،فقط باش شوهر پیدا کردم دیگه به هیچ دردم نخورد😂😂😂😂