2777
2789
ذاتا اینجوریه پسرا هر چقدر هم خراب باشن اکثرا باز براشون مسئله مهمیه

این چیزا متقابله حتی اسلام هم تایید میکنه که کسی که خودش پاک نیست نباید همچین انتظاری از همسرش داشته باشه و کسی که پاک باشه این حق مصلمشه که همسرش هم پاک باشه 

ولی عموم این رو برای آقا ننگ نمیدونن درحالی که برای هر دو سراپا ننگه

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من یکی توو این دوره زمونه فرق سنتی و غیر سنتی رو درک نمی کنم دیگه‌‌...تنها تفاوت سنتی این هست ک ...

با یک ماه رفت و آمد مطمین میشی عاشقین؟ از هم خوشتون میاد؟ خوبه والا ما دوسالم دوستیم هنوز نمیدونیم از هم خوشمون میاد یا چی

هرچی بدبختی و تاپیک و شکست از ازدواج و طلاق داریم میبینیم و خیانت برا خانوماییه که عاشق همسرشون نبودن زندگی رو با عشق شروع نکردن 

یه خوش اومدن تو دیدار اول دلیل بر آدم درست بودن نیست

هرچی زندگی بدبختی هست رو همین ازدواج سنتیه باور کن!

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

من از 20 سالگی حتی میشه گفت اواخر 19 یکی بهم علاقه داشت تا الان که ماه بعد میرم 25 سالم میشه و می خواد بیاد خواستگاری یکبار بدون اجازه حتی دستم رو نگرفته و همش میگه می خوام آرامش داشته باشی فکر و خیال نکنی منم واقعا بعد از اشتباهم توو سن 21 که طولانیه یکبار حتی به قصدش شک نکردم توو یه رابطه واضح هستم و آرومم حداقل تعهد نمی گیرین واضح ازش بخواین شرایط رو توضیح بده و نترسین

در ضمن ندای قلب آدم هرگز دروغ نمیگه طرف مناسب نباشه خودت می فهمی گول خودت نزن و نگو ولم کرد و...

با یک ماه رفت و آمد مطمین میشی عاشقین؟ از هم خوشتون میاد؟ خوبه والا ما دوسالم دوستیم هنوز نمیدونیم ا ...

من خانواده ام تا شناختم کامل نشه اجازه نمیدن من با طرفم 6 سال هست رفت و آمد دارم تاپیک قبلم هست

اما دلایل اوضاع مالی و...قبول ندارم از این بهونه ها باید ترسید و واضحش کرد نه چشم بسته همه استفاده فیزیکی ببری بعد بیفتی توو استرس