اینکه حالمون جسمی وروحی خوب نیست به کنارمشکل ابنکه مادرمون ولمون نمیکنه دست ازسرم بردارزن بتوچه که دلم نمیخوادبیام فللن جا فلان جشن فلان مسافرت گیرمیده بخدا ازدستش اخرخودمومیکشم خانواده واقعا ملکه عذاب آدمه بچه ها حس میکنم یه بیماری وحشتناک توجسمم دارم چون همش هرروزگردن دردشدیدوسردرد و کمردرددارم و کل روزخسته وبی انرژیم این مادرمم ولم نمیکنه چیکارش کنم نمیذاره به دردخودم بمیرم حال روحیمم خوب نیست اصلا😔😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
به نظر من افسردگی داشته باشی و این کمبود انرژی و در این بدن میتونه دردای سایکوسوماتیک باشه ، چیزی هست تو زندگیت که ازش لذت ببری؟ کاراتو به تاخیر میندازی؟ صبح ها با چه حالی از خواب بیدار میشی؟انگاری دلت نمیخواد از رخت خواب کنده شی؟
میفهمم منم این دوره رو گذروندم تازه هی میگفت تو گوشه گیری و چرا هیچکاری نمیکنی و هی پیشنهادات مختلف بهم میداد براش توضیح بده حالت خوب نیست شاید رعایت کرد خودتم سعی کن حالتو خوب کنی