2777
2789
عنوان

عمل بینی یا هفت خوان رستم

71 بازدید | 12 پست

هم قبل عمل و پیدا کردن دکتر 

هم بعدش

من واقعا گیج شدم🥲 ، چندتا دکتر رو پیدا کردم که از کارشون خوشم اومد بعد چند نفر تو گوگل و سایت گفته بودن که اصلا از عملشون راضی نیستن و تنفسشون به مشکل خورده و ...

که دیگه مطب نرفتم

تازه بعضی دکترا نوبتای مشاوره و ویزیت های بعد عملشون رو جدا میکنن که در اینصورت مطب گردی هم فایده نداره🤦🏻‍♀️

تازه تو تهران هم هزاااااار تا دکتر بینی وجود داره آدم پدرش درمیاد تحقیق کنه😭

شما چیکار کردین؟

میدونم نتیجه عمل درصد زیادیش شانسه ولی خب بدون تحقیق هم که نمیشه 😬😑😑

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

دکتر من عقیلی بود بیشتر سبک طبیعی عمل میکنه خیلیم راضیم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من عقیلی بود بیشتر سبک طبیعی عمل میکنه خیلیم راضیم

منم طبیعی یا نیمه فانتزی میخوام

چند وقته عمل کردین عزیزم؟

بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟

منم طبیعی یا نیمه فانتزی میخوامچند وقته عمل کردین عزیزم؟بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟

حدودا ۱۰ ماهه عمل کردم بینیم نیمه گوشتی بود یه قوز شدید داشت

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من خواهر تازگی عمل کرده فعلا که ورم داره بزرگه انگار ولی خب دختر خالم پیش همین جراحی کرده و راضیه کم ...

آره اولش ورم داره

تازه مثل اینکه تا بعد یه سال کامل ورمش میخوابه و شکل واقعیش معلوم میشه

پیش کی عمل کردن؟

تو دوست آشنا کسی انجام نداده؟ یا برو تو مطب ببین کاراشونو

چرا 

خودشون راضین ولی خب من خیلی نپسندیدم اونجوری که من میخوام نیست.

ن شانس نیست!۸۰ درصد دکتره و فرمی ک ب دستشه و در میاره اکثرا۲۰ درصدم فرم خود بینی طرف

فرم بینی ینی چجوری؟🤔

استخونی گوشتی بودنش یا چیز دیگه؟

همونباکسیاستخونیگوشتیکج و انحرافیکوچیک و بزرگینوع پرهو....خیلی تاثیر داره

آهاا 

ممنون عزیزم

شما عمل کردی؟