2777
2789

ما شهر هستیم عقد نکردیم هنوز

چن ساله باهمیم ولی

الان میگه باید روستا بمونیم پیشرف کنم بعد بریم شهر.. یک سال بمونیم میگه

منم دانشجو هستم خونوادمم قبول نمیکنه میدونم

الان‌میگه اگه نیای روستا‌نمیشه( اینم‌بگم خیلی همو دوس داریم یه لحظه بدون من نمیتونه)

بنظرتون منو میترسونه که بمونم روستا؟ یا جدی میگه که نمیشه؟

خدایاشکرت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا زیر بار نرو وقتی میگه یه سال یعنی تا همیشه بگو هر موقع پیشرفتت رو کردی اونوقت بیا عزیزم تو دانشجویی کلی کار داری بعد تحصیل اصلا نمیتونی تو روستا زندگی کنی باید کار کنی عاقل باش و گول عشق و دوستت دارم و ها رو نخور هر موقع که کارها جور شد اگه دوست داشت بیاد جلو

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

داره میترسونتت دختر خوب.یه پسر یه دختری و بخواد شرایط خودشو با اون دختر اوکی میکنه و ارامش تو براش مهمه.توی روستا ازادی نداری و خیلی محدود میشی هم بخاطر حرف مردم هم خیلی چیزا بعدشم تا تنور داغ نون بچسبون تو اول زندگی بری روستا تا اخر عمرت همونجایی .این نظر منه

همون فکر رو کردم منم

امیدارم با عقلت بری جلو نه با قلبت چون راه برگشت نداره💗

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

خب بگو یکسال دیرتر میریم سرخونه زندگیمون تا به برنامت برسی

چون ممکنه بعدا خیالش راحت بشه از اینکه تو رو داره و موندگار بشه اگرم میدونی مطمئنی بهش روی حرفش میمونه عقد کن ولی بگو عروسی واسه بعد از اومدن به شهر