2777
2789

برادر خواستگارم زرنگ تره کوچیکه دیپلم هست مغازه دارن هردوتاشون توش کار میکنن ولی خواستگارم دوتا لیسانس داره خلاصه مامانم گفت چون خواستگارم کارش رسمی و دولتی نیس مغازه رو میگین برای دوبرادره نصف نصف به نام هرمدوم بزنین از اینده خیالمون راحت باشع

مادر خواستگارم برگشته گفته چون خواستگارم درس خونده ممکنه کار پیدا بکنه ولی اون یکی نع ناراحت میشه مغازه رو نصف کنیم 

درحالی ک کل زحمت مغازرو خواستگار من میکشه تو جاده ها اسیره میره جنس میاره اون یکی انگار نه انگار 

بچه ها حوصله سردرد ندارم حس میکنم تون یکی بچشونو دوس دارن هم خواستگارم هم خانواده میخوان حمایت کنن ازش من نمیتونم با این قضیه کنار بیام تو فکر جداییم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به اون مادر میگفتی خودتم صدرصد مطمئن نیستی میگی ممکنه کار پیدا کنه بعد اینجوری میخوایی حق خوری کنیدعجب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

خواستگاره ؟؟؟؟؟ چطور روتون شد از الان این حرفا رو بزنید بهشون ؟ 

بنظرم اصلا قبول نکن اینو والا خودتون اذیت میشید بقیه هم میندازید دردسر 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

پدر و مادر باید هرچی دارن کاملا مساوی بین بچه هاشون تقسیم کنن،دختر و پسر و کوچیک و بزرگم نداره.

همه مساوی 

با فرق گذاشتن باعث میشن بعد فوتشون بین بچه هاشون تفرقه بیفته 

متنفرم از دعوای سر ارث و میراث،خیلی زشته

خواستگاره ؟؟؟؟؟ چطور روتون شد از الان این حرفا رو بزنید بهشون ؟ بنظرم اصلا قبول نکن اینو والا خودتون ...

عزیزم قراره شوهرم بشه نباید بدونم چی داره چی نداره کی روم بشه دقیقا باید؟خواستگارم همین یه کارو داره 

چرا تو خواستگاری چیزای که به برادرا ربط داره رو بازگو میکنن پس معلوم تو خونشون زندگیشون بحث این چیزا بالاست شاید دعواهم شده که ختم بخیر نشده ارث و میراث فقط باید پدر خانواده تصمیم بگیره بعدا بهشون بده نه الان که وقت زن گرفتنه پسرست ..بعدا به مشکل بر میخوری بیشتر فکر کن

عزیزم زمانی پیش نمیکشن ک خواستگار شغل رسمی داشته باشه نه اینکه دارو نذارش ی مغازه باشه اونم رو هوا ک ...

پس بهتره بیشتر فکر کنی 

اگه مشکلی داری جواب رد بده و رابطه اونارو هم سر ارث خراب نکن 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀