2777
2789

بیایید بگید نی نی سایتیا چه اخلاقایی دارن

مثلا بنظر من اکثر کاربرا بجای قبول راه حل دنبال کرسی نشوندن حرف خودشونن تا جاییکه تاپیک بترکه یا خودشون قفل کنن برن حتی اگه وسطای بحث اشتباهشونو بفهمن تعداد نخالف زیاد باشه عارشونه حرفشونو عوض کنن

شما بگید 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
میگن کنک کنیدکمک میکنی میگه نه نمیتونم 🥴

وا چه بذ

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هی میگن مگه کجا زندگی میکنی که فلان ....

خیلی جمله تحقیر امیزیه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بسیار علاقه دارن به حس ششم😁😁😁😁

اونا که دکور سایتن بیخیال

بیشتر ببینید

اره خصوصا اگه بفهمی از قومی هستی بدشون بیاد وایییی نمی‌زارن تاپیک بمونه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هی میگن مگه کجا زندگی میکنی که فلان ....خیلی جمله تحقیر امیزیه

چند روز پیش یکی ست من ریپ زد کجا زندگی میکنی گوشت نمبدونی کیلو چنده

گفتم پشت کوه😂😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اکثر سواد رابطه رو ندارنتو تاپیکای دعوابیشتر زندگی طرفو به گند میکشن با نظراتشون

وای وای

بیشتر ببینید

دو دسته ایم اونایی که شوهر میخوان و اونایی که شوهر دارن و دیگه نمیخوان

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید

یه سریا خودشون در موردت نظری ندارن

نگاه میکنن ببینن بقیه کاربرا چه نظری درباره‌ت دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
دو دسته ایم اونایی که شوهر میخوان و اونایی که شوهر دارن و دیگه نمیخوان

اونا که ندارنو نمیخوان چی نوک الم نشستن؟!

بیشتر ببینید