2777
2789

من مهریم علاوه برچیزهایی که بود ۲۰مثقال طلای حاضر سرسفره عقدهم بود که خانواده همسرم بدون هیچ ناراحتی و اخم وتخمی بردنم برام خریدن و سرسفره عقد اوردن دادن بهم...ازاونموقع که عقد کردیم عمه شوهرم هرجا نشست گفت دختره هیچی نداشته اول کاری جیب داداشمو خالی کرده وهزارتا حرف دیگه درصورتیکه من خونه بابام ۵۰گرم طلا داشتم خودم سرعقدمم بابام یه سرویس کامل هدیع داد بهم،خاله شوهرم گفته بود این چیه بخاطرش بیشت مثقال طلا دادین خودمون دختر داشتیم میبردین بدون طلا از اینم خوشگلتر

زنعمو خودم چون خانواده داماد قبول نکرده بودن بیست مثقال طلا سرعقد بدن نامزدی رو بهم زد الان عموم میگه تقصیرتوعه که اول اینو زدی و توفامیل مد کردی😐اخه به من چه شما حسودین

دخترخالهای خودم میگن خوبه قبول کردن خدا بده شانس وهزارتا حرف دیگه واقعااا احساس بدی دارم😭دلم میخواد این موضوغ رو ازهمه قایم کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یه مقدار مشخصی طلا توی مهریه ام دارم ولی طلایی که برام تو دوران عقد خریدن رو نمیگم اون بخش از مهریه ام رو گرفتم یعنی همه دخترای خانواده و فامیل اینطورین، چرا اونو گذاشتی پای مهریه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

چقدر فامیلات ندید‌ بدیدن

فازشون چیه؟

همچین میگن انگار یه ویلا ۷۰۰ متری به نامت کردن 😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

وااا، چه حرفایی زدن. البته حرفای خانواده شوهر رو بمنم زدن چون مخالف بودن. ولی چقد بده ادما انقد علنی دشمن باشن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
چقدر فامیلات ندید‌ بدیدنفازشون چیه؟همچین میگن انگار یه ویلا ۷۰۰ متری به نامت کردن 😐

اخه جز طلا سه دنگ خونه هم مهریم بوده با۱۲۴تا سکه سراونا نمیتونن چیزی بگن گیر دادن ب طلا ک زیادی بود دیگه دارن تحقیر میکنن

همه رو دایورت کن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید
منم یه مقدار مشخصی طلا توی مهریه ام دارم ولی طلایی که برام تو دوران عقد خریدن رو نمیگم اون بخش از مه ...

چون تو شهرما اینجوریه ک فقط اگر تو مهریه بزنی طلای حاضر میخرن اگر نزنی همون حلقه میخرن ونهایتش تو عروسی یه سرویس هدیه میدن

کلا رسم طلا خریدن ندارن